Ahad, 13 Jun 2010

mari bantu mereka....

salam semua...
ni entry kedua untuk hari ni...

dah dua hari berturut2 mm dapat msg kat inbox fb..
ye2,tau..ape korang kisah kan kalau mm dpat msg pon???

alkisahnya..
mm dapat dari brader ben ashaari..
selaku admins utk kelab blogger dekat fb(sape nak join sila klik)

so kat sini..mm compile dua msg ni sekali..
1st one..
isu yang sedang hangat diperkatakan kat seluruh dunia..
isu membantu rakyat gaza di palestin..
mm tanak terang banyak2..
tengok gambar di bwah..
dan andai kata anda rasa anda mampu beli topup 10 ringgit..
takkan ini anda tak mampu???
nak tahu lebih lanjut??
klik gambar

dan yang ke-2..
dalam kita seluruh rakyat malaysia sibuk membantu rakyat gaza,
ada antara pelajar MALAYSIA di INDIA sedang mengalami musibah...
oleh itu,mm just mahu war2kan disini...
untuk tahu lebih lanjut cerita tentang musibah 
yang melanda saudara kita ni..
jom baca kisah dia..
tepuk dada tnya hati setelah membacanya..

JOMLIKE!

2 ♥♥suratcinta♥♥:

NaNaJoe berkata...

thanx 4 da info dear..
hurm..
bantu la mereka slagi kita termampu~ :)

mAsHiMaRo berkata...

@NaNaJoe
yup nana..mungkin kewangan tak cukup..
sebarkan juga boleh membantu..kan??

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...