Selasa, 25 Mei 2010

tag dan award~~


assalamualaikum n selamat tengahari semua..
entry ini ditulis setelah kenyang makan nasi dengan ikan singgang dan udang masak pedas.
.ahahhaa.perlu ke???perlu3..

so..dah kate nak cite pasal hutang tag dan award kan..
here we go~~

1.award yang santek dari cik zealous




dan cik zealous suh jawab ni~~


1. suka melukis tak?
tak suke..sebab tangan tak berseni..waaaa~~
2. bosan bosan suka wat ape?
TIDUR.hahaha..n ONLINE
3. kenapa siput babi jalan lambat? haha :DD
sebab siput babi tade enjin turbo
4. cute tak orang yang bagi award nih? hahaha just kidding :)
cute2..macam mm juga..hahha
n here we go..
penerima award ini pula...

2. tag dari incik krole
1~ Adakah anda happy skang ??
happy sangat...

2~ Kenapa anda happy??
1. sebab dapat hadiah dari sis dahlia untuk entry "tak kenal dahlia maka tak cinta versi mm"
2. sebab jumaat ni nak jumpa my luvly anak sedara..dhia qistina

3~ Apa yang membuatkan anda happy??
dapat apa yang mm suka...

4~ Pernahkah anda menerima TAG??
semakin bnyak wat masa sekarang sbb ramai syg mm..heheh..perasan

5~ Nyatakan warna yang anda suker??
saya suka warna warni..hahaha...purple la cantik...ngee...

6~ Berikan kepada 6 orang yg kamu mahu tag.sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)

Calon2 nyer ~

7~ Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa..asalkan anda happy..
1.mieran- seorang blogger yang sangat amat rajin berblogwalking..very the friendly one la..mm suka mieran sbb die slalu datang blog mm walaupun mm jarang datang sana..sebab berukband segan...thanx mieran
2. yaya- huhuhu..very the hepi go lucky one la...hahha...ceria sungguh cik yaya ni tau dan sangat mesra alam maya..
3. reine- antara kesayangan mm ni...die jauh nun di perantauan.selalu datang visit mm kat sini..very the nice one la..
4. aisyah- hehehe...dia seorang rakan blogger yang sangat peramah.tak caya??g tengok shoutbox die..heheh
8~ ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?
alhamdulillah..syukur masih gembira.
3. tag dari fiq n yebbit
1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
 = pegi hospital la..kang lambat mati plak..

2). 6 orang di hati anda?
keluarga
saudara mara
si dia
guru
kawan
blogger

3). Anda rasa anda comel?
= heheh..nana kata mm comel..huahauahuahua

4). Single or taken?
= or...

5). Blog yang anda suka?
= banyak aih~~susah nak tulis..

6). Adakah bilik anda kemas setiap hari?
= agak kemas..hehehe...

7) Lagu terakhir yang anda dengar?
= kebahagiaan dalam perpisahan-nice one la lagu shahir ni...

8). Last text message?
= dari si dia~~jadi kena banned taleh tulis kat sini..hahha..

9). Last phone call?
= received call-si dia

10). Hari terakhir anda menangis?
= baru semalam sbb my cousin meninggal..alfatihah

11). List lima color favorite anda?
= purple,biru,hijau,hitam dan putih

12). Orang terakhir anda ber-YM?
= sudah lama tak ym

13). Game paling anda suka?
= game MARIO..hahahha

14). Adakah anda peminat MCR?
= tade la minat..tapi layan jugak la

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?
= hua..banyak nyer soalan..

16). Anda rasa tag ini best?
= best sebab tag tanda syang!!!

orang yang mahu di tag


JOMLIKE!

8 ♥♥suratcinta♥♥:

NaNaJoe berkata...

uish..nana ke name kat ctu...hehehe~~ baik mm comey..nana wat nant k...tp kena tgu Q..huhu~~byk gler utang ni.. :P

mAsHiMaRo berkata...

nana--> hehehe..ye la cik nana santek~~nanti nana wat yer...jangan tension lak wat tag~~hehehe

qellissa berkata...

salam dear, tag itew i da buat lah...neway thanks ye tag I..=)

mAsHiMaRo berkata...

qelissa--> orait dear~~welcome:)

noor afzan berkata...

amboi..banyak nya tag..

mAsHiMaRo berkata...

noorafzan---> hehehe...banyak kan~~huhu..langsai sudah hutang ku~~

s h e e berkata...

lalala...thank you dear...hehe...nnt aishah amek ye mm syg...

mAsHiMaRo berkata...

aishah--> heheh...buat ye dear~~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...