Rabu, 14 April 2010

sape nak???

salam semua..
malam ni mood mm ngah baik jap..
mm nak offer sape2 yang rase nak mm buatkan header @ banner
untuk blog korang2..sila lah komen kan detail korang kat post nih ea..

nama:
email:
nama blog:
describe ape yang korg nak..:
warna:design cane???cth..bunga2..
kalau ade tagline,sila bagi skali ea..

walaupun tak berapa pandai pun sebenarnyer..
juz nak sesi cuba jaya..
mm akn buat..
then hantar kat korang...
kalau korang nak guna ke tanak..up 2 u..

yang nak letak gmbar kat banner tuh..
boleh email gmbr korang kat email nih
hatisamronkin@yahoo.com

okeyh..tu jer..
*mahu start study jap*
+
*mahu start blogwalking juga*

JOMLIKE!

3 ♥♥suratcinta♥♥:

cikmemy berkata...

free ke?hahahha..kalau free memang mahu!huhu..free la..free la..free la...

mAsHiMaRo berkata...

cik memy---> yup2..free...mahu ke??huhu

CIK IZ berkata...

salam...
saya mahu hihi..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...