Rabu, 14 April 2010

semua yang jadi ada hikmah tau...

mode: teramat besar matanya selepas dapat qada' tido tak hengat dunia

mode lain: ngah layan hot fm jam~~sedeyh oo...*ayah dan ibu..isk..isk...nak balik*

okeyh..
back to the main point..
nak dijadikan cite..
arini ade paper kul 8.30 pagi tadi..

alkisah semalam pun ade paper gak kan..
at 3.30 and end at 5.30 pm..
memang tade masa nak rehat..
balik2 da kena bukak nota balik kan..
hahahah...memang malam tu jadi panda yang sangat amt nak pengsan...
MSN Onion EmoticonMSN Onion EmoticonMSN Onion EmoticonMSN Onion EmoticonMSN Onion EmoticonMSN Onion EmoticonMSN Onion Emoticon

punya la tahan mata kan..
rase nak letak batang mancis nak bagi mata terbukak
tapi last2 aku syahid di atas katil yang empuk..
sedap wooo tido..
kununnyer nak tido 30 minit..
alih2..1 jam..hahaha...
bangun2 dah kul 11..
memang orang bgn tido lah katakan..
pegang jer nota..
mate ngadap lappy..
memang tak jadi hape la kan..
last2 dengan nekad nyer..dah la tak habis baca notes agi..
mm tarik selimut..letak nota bawah bantal..
dan bummmm tido lah..
*letak notes bawah bantal..macam la leh serap ilmu tuh*
MSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon Set
tapi berkat tido yang cukup tuh..
dan ade seseorang yang sangat amat memberi sokongan padu kat mm...
mm berjaya bangun awl pagi tadi.
dann.....
alhamdulillah...
paper tadi boleh dijawab..
thanx to u my lovely one..thanx kejut dan teman sy study dikala subuh tak masuk lagi...
Onion IconOnion IconOnion IconOnion IconOnion IconOnion IconOnion IconOnion Icon
v
v
v
Onion IconOnion IconOnion IconOnion Icon
okeyh..moral of d story..
jgn rase down tau..igt..
walau ape pun jadi...ALLAH tahu ape yang DIA bagi kat kita adalah yang TERBAIK..

okeyh..end..

note: malam nih..2 post akan muncul untuk menjoinkan diri dalam contest~~

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...