Khamis, 15 April 2010

ape yang anda tahu tentang Darkbatman.com????

salam...
huhu..setelah agak lama mengenali Darkbatman a.k.a aie secara diam..
*hehehe..jadi secret admire jap*
lalu...m pun post lah mende nih~~


nmpak duit kat atas nih??
bnyak kan??
*klik gambar tu eh...tau la ape terms and condition dis contest*
heee....nih la hadiah yang bakal pemenang dapat...
incik aie ak.a darkbatman nih..yang baik hati ni nak bagi...

ini adelah sedikit info yang mm dapat selama menjadi peminta dalam diam darkbatman nih..
*okeyh dah tak diam da*

1>>>>> nama samaran yang femes...mr Superman aka DARKBATMAN...nama sebenar yang tak berapa hangat..zainal zuhry..*okeyh..nama sebenar lagi sedap la aie..*
2>>>>>keje mr superman nih...*hahaha...aie..layak2..*full time blogger + part time as fitness trainer *tengok lah badan nyer yang ketul2 cam roti bun..hahaha..*
3>>>>>seorang blogger yang sangat murah hati...*tapi mm tak penah lucky*...dah bnyak giveaway mr superman nih buat..antaranya..rm 20 untuk tukang klik yang lucky bernmbor 18888...
4>>>>>sangat peramah dengan rakan2 blogger yang lain..i like dis point!!!
5>>>>>blog yang penuh dengan informasi..bnyak benda yang kita leh belaja dri blog darkbatman nih!!!*sila jenguk..tak rugi..berbaloi2>
6>>>>>ade beberapa segmen pada Darkbatman.com, iaitu,siapa saya(utk secret2 admire sekalian),exercise vs fitness(yang ni mm like2 sebab ade kaitan ngan my course),cerita terhangat yang memang lebih hangat dari biasa, nuffnang,hanya lelaki(untuk perempuan tahu rahsia lelaki,tutorial dan also bhgian kegemaran mrsuperman as penganjur...CONTEST!!!
7>>>>>post kerana awak cinta pertama saya adalah post yang paling mm suka!!!!

okeyh la aie..mm dah penat bebel..mm harap mm lucky kali ni..nice to know u:)

kawan2 lain..jom join jom!!!!

notes: hahaha...darkbatman yang hensem..ini dia..


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...