Selasa, 22 Disember 2009

pengembaraan bermula....

salam semua.....
post ini still dibuat walaupun sebenarnyer cik empunye belog mempunyai tanggungjawab yang tak terpikul dibahunya...(tak sedar diri namanyer)...

arini 21/12/2009 bermulalah episod baru seorang pelajar sains pemakanan di ukm yang bernama....nik normasitah nik ismail....

hohoho...memang 'seronok' yang teramat...1st day klas dah full from 10-4..
seronok gile la..hahhaa...
jumpa kawan2 yang sudah lama tak bersua muka...
ade yg da makin cantik..
ade yang da mkin matured..
n ade yg still maintain aje...sprti aku yg xprnh nk naik berat bdannya..hohoho....

1st of alll....cik empunye belog mahu minta maaf ngan ica merangkap class rep 4 my course...
sori sebab susahkan ica terpaksa amik tanggungjawab aku untu jd class rep...
hohoho..yup2...cik empunyer belog tidak bertanggungjawab okay....

then..kami telah diberi tugasan yang sgt menarik...
iaitu...to observe different kind of tempat makan...
group cik empunyer belog kena observe kat secret recipe..
jadinye..esok...times square bakal diserbu dengan aktivitinya adlh..
bekerja sambil meronggeng...

then...malam dipenuhi dengan meeting2 mencabar..
hohoohh...tu lah hari pertama aku bergelar seorang pelajar di sem baru...
memang teramat sangat lah 'seronok' nye...
sehingga....si dia penat melayan aku yang semakin sudah tidak kuat semangat..
juga si syamil yang suda bertukar menjadi cheerman 4 kwn die yang da semakin tak betul nih...
thanx 4 those yang make me happy....

oklah..time to sleep...sedar diri esok klas kul 8..hahaha..nite evryone...

salam sayang...cik empunyer belog...

p/s: post ini dibuat setelah selmat menangis..hehhe;)

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...