Rabu, 23 Disember 2009

c.e.l.a.r.u & t.e.r.h.a.r.u


salam selamat pagi semua.....
senyum lah di pagi hari..semoga berkekalan samapai satu hari....
senyum macam nih...


sangat la comelnyer....


hari baru...misi baru....
hohohoh....(aura krismas)
hope dat aku akan semakin kuat dan terus kuat....
tatau lah kenapa,masuk sem baru nih...
dugaan bertimpa2....
mungkin untuk membuat aku jadi lebih dewasa..

hari semalam disimpulkan dengan 2 tajuk entri inih...
celaru dan terharu...

celaru,sebab penat bercerapan di time square....(cerapan skjp jer...jalan je lebeh)
balik kena siapkan assignment yang menunggu...
kena pikirkan kerja2 kolej yang setia menunggu...
hohohoh..celaru jap fikiran...
jadi pergilah meluangkan masa...
makan2 ngan syamil n faqih n zila kat kafe...
hahaha...hilang jap celaru.....
tapi sampai bilik,tgk laptop,celaru balik..hahha..

terharu plak....
sebabnye...semalam dapat besday present from syamil...
hohohoh....rase nak menitik air mata semalam...
thanx to syamil...
hahaha...sampai arinih stil terasa terharu...(akan terasa sampai bila2 kot)
n one more..terharu sbb when i msg some of my fren....
mereka sangat supportive...
they said...cik empunye belog kuat...
n they know them...
jadi..klau orang lain rase cik empunye belog nih kuat...
kenapa plak cik empunye belog nak lemah semangat kan???
misi hari nih...
belajar untuk jadi seorang yang kuat.....
dan cuba terima segala ape dugaan yang datang dengan senyuman...



inilah yang buat cik empunye belog terharu...
MySpace

hehe..okeyh...cik empunye belog dah habis membebel dan terus membebel...
cik empunyer belog harap....u all have a nice day today....
selamat hari rabu semua...
salam sayang...cik empunye belog...

p/s: hari nih klas sampai petang lagi...hohohoh.....

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...