Khamis, 24 Februari 2011

[tips] indoor exercise (dance)

salam semua..selamat hari khamis!weeeehoooo lagi sekali sebab aku tade kelas!yeah!boleyh bergumbira suka hati..lalallaa..
ok2.tidak mahu berpanjang lebar mengarut.oleh kerana aku dah lama tak share tips pasal pemakanan,diet @ kesihatan kan??so today aku ade satu video yang aku rasa menarik untuk share dengan korang.
video ni aku cari sebab aku ade satu tugasan berkaitan dengan ni,and aku rasa this exercise yang amoi2 ni ajar agak simple untuk dilakukan,so cekidaut ok!
incase video ni taleh bukak kat blog ni.cuba pergi ke page ini
http://v.youku.com/v_show/id_XNTU2NDg2MjQ=.html



video

ok!selamat menonton dan mencuba ok!kesihatan hak milik setiap insan!selamat berjaya!
adios!

p/s: esok mahu layan kembar siang~~nanti daku review okeyh!
JOMLIKE!

6 ♥♥suratcinta♥♥:

dya adriza berkata...

aloo.. youtube kena block, x leh tgk huk3..

mAsHiMaRo berkata...

@dya adriza

aloo....semua video pun kena block ke dya??

::nuRuLaDHar:: berkata...

da lama xmenari bagai..huk3

mykhalis berkata...

tak rasa cam pinggang gerak ponn..huuu

mAsHiMaRo berkata...

@::nuRuLaDHar::

hehhee..jadi mari menari!

mAsHiMaRo berkata...

@mykhalis

eh2??kenapa tak rase??

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...