Selasa, 8 Februari 2011

shahir luar biasa!

salam semua.

sewaktu entry ini ditaip tuan belog sedang seronok mendengar lagu terbaru shahir.

yup setelah kebahagiaan dalam perpisahan,sekarang shahir muncul dengan single kedua beliau.

single kedua shahir ni tajuk die luar biasa! sebab tu lah tajuk entry shahir luar biasa!!

bukan sebab shahir ade buat aksi luar biasa ke hape ye kawan2!!

so mari tengok lirik lagu terbaru shahir ini

-kredit tu abangnara kat beautifulnara.com-

LUAR BIASA BY SHAHIR

Seandainya mengalir di sini
Yang sejernih apa yang terkunci
Pastinya di dalam tanganmu
Bagailah kasih
Hati ke hati bersemadi

Segala
senyumanmu mengusikku
Oh mengapa
Tak terhidu
Kucupanmu berlagu merdu

[Chorus]
Luar biasa
Landah senja suria
Padamu

Lalu menusukku
Luar biasa
Suara siksa membisu
Akhirnya membunuhmu

Hidup ini puas dipenuhi
Yang sesali tiada berganti
Natijah rasa dizahiri

Bagai dimensi dan hipokrasi berselari
Segala senyumanmu mengusikku
Oh mengapa
Tak terhidu
Kucupanmu
Berlagu merdu

[Ulang Chorus]

Tanpa kata
Tanpa rela
Biarkannya
Jatuh ke riba

Takkan pudar
Kisah kita
Luar biasa tampak dimatanya

Lalu menusukku

Luar biasa
Penjara
Siksa sesalan
Dikucupnya virus

[Ulang Chorus]

sape nak donload lagu ni boleh try pegi sini

best gile kot suara shahir!tapi kan waktu permulaan lagu terasa aura macam faizal tahir punya stail~~

- gambar kredit to realitimelayu -

bebelan tambahan: petang exam,tapi entry boleyh up 2!!memang tak sedar diri betul lah ko budak kecik!


JOMLIKE!

8 ♥♥suratcinta♥♥:

Cik Cammy Lia berkata...

best ke lagu nye??bru keluar eh?xpenah agi dgr

mAsHiMaRo berkata...

@ cik cammy lia

best2!!banyak kali dah dengar ni!tak jemu ok!!suke2:)
a'ah baru je keluar:)
so sleamat mendengar~~

phreak-id berkata...

Pergi study la budak kecik! Bluek!

Terbaru > Akhirnya Safee Sali Berpindah ke Pelita Jaya | Liga Indonesia > Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com >Bila Memandu di Kelantan

Ery Farieha berkata...

aku mula ingat lagu FT =_________=

apa ni syahir mcm FT? tanak tanak !!!! :P

mAsHiMaRo berkata...

@phreak id!

alah uncle nih~~~bagi can lah kat aku~~hahah

mAsHiMaRo berkata...

@Ery!

ko dah dengar??kan2..
sebijik dah macam FT!
aku pun tak suka yang part macam FT tu~~

A'IM berkata...

errr saper ni???

mAsHiMaRo berkata...

@AIM
eh?tak kenal ke??
ni shahir juara akademi fantasia 8:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...