Sabtu, 26 Februari 2011

lone ranger?

salam semua..selamat berhari sabtu,selamat berhujung minggu.oh yeah seperti biasa hari sabtu aku akan dilengkapi dengan kelas yang SERONOK!haha..paham2 sendiri lah maksud seronok tu.

 

so,today mahu cerita pasal lone ranger!yes!lone ranger bukan power rangers pink!atau pun renjer hutan!

 

 

lone ranger dalam cerita aku nih berdefinisi,seorang manusia yang hidup dia hanya dengan dia.maksudnya die tak bergantung dekat orang lain.tapi dia still ade kawan,cumanya tak pelik kalau nampak dia makan sorang2,keluar sorang2,pegi kelas sorang2,hati kayu,ha macam tu lah.

 

dan sekarang saje jer aku nak gtau,aku rasa aku dah termasuk kategori ni dah!nasib baik aku tak masuk kategori renjer puteri!haha..

 

so,pada aku lah,best jugak jadi lone ranger ni,tahu kenapa??sebab aku dah payah nak sentap2 dengan ape yang orang buat kat aku.hati batu plak dah kan..hahah..serius lah aku katakan semenjak jadi lone ranger ni,sentap2 tu payah sikit la aku nak rase.tapi kadang2 ada lah sentap jugak kan~~~hee…

 

tapi ape pun.pada sape2 yang jadi kawan ku di alam maya ataupun di alam nyata!terima kasih korang!korang tetap sahabat aku!aku still memerlukan korang jugak!cumanya sekarang aku nak berubah untuk cuba adapt dengan keadaan.ye lah nanti kalau tetibe ko tercampak jauh dari family kawan2 sume,tadelah ko rasa weird sangat!

 

so doakan aku berjaya jadi lone ranger!haha..apekah???salah doa tu,doa yang sepatutnya doakan aku jadi kawan yang baik dan hati aku kuat!sayang korang!

 

 

-kredit gambar dari google-

 

p/s: selamat 1tahun5bulan1minggu buat si dia!

 

p/s: ok tak template beru nih??


JOMLIKE!

5 ♥♥suratcinta♥♥:

ash berkata...

rasanya aku pun lone ranger jugak..tp tak ranger sngt la kott!!

farraain..@..mrs adachi berkata...

uishhh...jgn la jadik lone ranger sgt haa..kdg2 kta perlukan teman tuk berk0ngsi...:)

farraain..@..mrs adachi berkata...

teman = kwn,shbt....xsmstinya boyfee yepp..jgn slh phm..:))

mAsHiMaRo berkata...

@ash

hahaha.smelah ak pun bkn lone ranger sgt!:)

mAsHiMaRo berkata...

@farraain..@..mrs adachi

huhu..sbb tu lh sy ckp,sy tadela lone ranger sgt:) + mmg la kwn @shbt xsmestinya boyfie

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...