Isnin, 10 Januari 2011

one step closer to the maxis om nom nom race!

salam semua~~hoh.isnin dah.so,mari terus ke tajuk utama.Maxis Om Nom Nom Race.so,matlamat entry ini adalah untuk one step closer to the maxis om nom nom race!!ini adalah setelah diajak oleh penjaga bertauliah ku,chearmster!!haha
Maxis Om Nom Nom Race


jom tengok details pasal maxis om nom nom race nih
Date: 15 January 2011 (Saturday)
Venue: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur
Time: 8am-7pm
(all participants must register before 9am)
Dress code: customized “The Maxis Om Nom Nom Race” T-shirts will be provided (so,of coz la kena mintak tshirt saiz s!!kalau ade xs pun ok!)

why i want to join maxis om nom nom race??


1.sebab teringin masuk amazing race asia yang takkan jadi kenyataan
-oleh kerana aku teringin sangat nak masuk amazing race asia ,tapi impian tu takkan jadi kenyataan,so untuk memuaskan hati aku,aku mahu join maxis om nom nom race ni!explorace jugak kan??hehe

2. sebab nak besarkan badan
-dah kata maxis om nom nom race ni adalah race pasal makanan,so mesti lah dalam kepala duk terlintas macam-macam makanan yang ada kan??ouh lapar tetibe.

3. sebab nak jugak explore application MAXIS yang power2 tu!!
-ok kalau nak tahu sepanjang race ni, setiap kumpulan akan diberikan iphone 4,yang dilengkapi dengan maxis wireless broadband yang laju macam roket + maxis finder301 yang mantap!

jadi,untuk sape2 yang nak join.silalah pergi ke link dibawah ok!!tarikh tutup 12 jan 2011 b4 5pm:)jom ramai2
join jom!!

http://www.maxis.com.my/personal/broadband/wireless_allplans.asp
http://itunes.apple.com/my/app/maxis-finder301/id375530216?mt=8#

dan kitorang telah sepakat memilih 4 orang ahli kumpulan kami..




hoho.terdiri dari phreak-id selaku tukang mkn utama+2nd driver,chearmster selaku penghabis makanan dan driver,hana selaku pompom girl untuk diorang 2 orang dan aku sebagai penasihat pemakanan.hahha..(ini adalah strategi kami!!

sebelum entry tamat.jom tengok hadiah!

1st Prize: A trip to Hong Kong 3 days 2 nights with 5-star accommodation (for the winning team members of 4 pax) worth RM10,000, and also 4x HTC Desire Z (1 per winning member)
2nd Prize: 4 x HTC 7 Mozart (1 per winning member)
All 60 participants will be rewarded with Maxis goodie bags.


adios!
JOMLIKE!

10 ♥♥suratcinta♥♥:

Mr. TN_SkY berkata...

wah!..seriously cambesh!

mAsHiMaRo berkata...

@Mr. TN_SkY

huhu..cam best kn??
jom join:)

Shahrul Hairy Shaharuddin berkata...

Selamat berjuang bersama Team Che Arm! hehehehe~

mAsHiMaRo berkata...

@Shahrul Hairy Shaharuddin

wakakakak!!!kalau dapat lah kan~~
selamat jugak utk ko!!

GaleriWangian.com berkata...

Macam best je contest ni...

mAsHiMaRo berkata...

@GaleriWangian.com

best2:)mkn dn mkn lg..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Halamak sebenarnya lama sangat lahhh tak ziarah kat sini.... banyak sangat yang tertinggal lahhh...

adoiiii maaf sorry ampun yerrrr

aku harap lepas ni dapat merapatkan kembali jalinan blog kita...


JOMMMMMMMMM KITA MAKAN BLOG NI>>>>

iszieylyanziy berkata...

hadiah die,,bestnye,,,,goodluck

Afiq Bukhari berkata...

waaa gudluck MM~! :D

Tanpa Nama berkata...

this post is very usefull thx!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...