Sabtu, 8 Januari 2011

GPlusMY..akhirnya!!

salam semua..eh,dah hari sabtu kan??sekejap je masa berlalu.so,selamat hujung minggu buat semua!!hah,di kala entry ini ditaip hati tengah gembira tambah eksaited tak terhingga.kenapa??sebab kejap lagi nak jumpa kawan baik ku sejak form 1+ member2 menengah rendah yang lain.ok eksaited tambah lagi semalam dapat email + dapat lepak ngan cikhelena,tia,anakperak,daydeck,manager kak ina+ aus.

ok.sekarang mari cerita pasal email…jom tengok sikit tajuk email tu..ngeh3..

image

ha,nampak2???wahahah..saje je nak bagi korang jeles kan??ok,jangan benci aku!!

ni lah email yang buat aku gembira tahap tak boleyh tdo malam tadi*tipu*
yes!!!akhirnya apa yang aku idam2kan selama ni dah dapat!!I like2!permulaan tahun baru yang BEST!!

nak tau macam mana nak jadi,korang boleh hantar application kepada nuffnang,tapi sebelum tu,pastikanlah yang korang ade kriteria ni.

Just to recap, in order to qualify for/retain membership to the Glitterati+ club, at least 2 out of the 3 criteria below need to be fulfilled:
- Actively blogging, have at least 5 blog post published a month
- 30% attendance rate to Nuffnang events, and to only participate in Nuffnang events
- 50% participation fate in Nuffnang contests

 

antara kelebihan GPlusMY anda akan diberi sedikit kelebihan berbanding ahli glitterati bias,dari segi event yang nuffnang anjurkan!!I like2 jugak..sebab eksaited nak kenal ramai lagi blogger kat luar tu..

so terima kasih nuffnang!!I love u lah!!

dengan ini,saya adalah ahli GPlusMY yang sah!!hooraaayyy!!!

adios!!


JOMLIKE!

18 ♥♥suratcinta♥♥:

Izan Ishak berkata...

tahniah mm...lepas ni boleh jadi nuffnanger yg femes gitu~

Ery Farieha berkata...

seronok kau
leh join diorg selalu kann

Kasim Ahmad berkata...

huhu..tahniah2.. walupun gua xtaw ape tuh.. heehe

iris berkata...

tahniah!!tahniah!! smpai skunk aku masih lagi gagal walaupun dh daftar ngan nuffnang yg kuar kat blog error!!! so malas dh aku nk layan!!

mAsHiMaRo berkata...

@Izan Ishak

huhu..thanx k.izan..
femes??oh tdak:)

mAsHiMaRo berkata...

@Ery Farieha

haaaaa..buat ayt jles lgi..

mAsHiMaRo berkata...

@Kasim Ahmad

haha,,time kaseh KA~~

joshuaongys berkata...

Congrats!! =)

che armster berkata...

congrats. anda dinaikkan pangkat menjadi lans koperal (malnutrisi)

mAsHiMaRo berkata...

@iris

sila cuba lagi..maybe salah letak ads kot.tu yang kuar error.

mAsHiMaRo berkata...

@joshuaongys

thank you!!:)

mAsHiMaRo berkata...

@che armster

hahha..ces2!!la ko~~
time kaseh..lepas ni ko akan sentiasa jadi penjaga aku!!

SyedGraphiX berkata...

wahh. tahniah2

Mr. TN_SkY berkata...

glitterati + nie lain dari glitterati biasa ea? =_=

mAsHiMaRo berkata...

@SyedGraphiX

thanx:)

mAsHiMaRo berkata...

@Mr. TN_SkY

lain dari segi kelebihan untuk event nuffnang.:)

Sumijelly berkata...

eemmmmmm....apa pasal aku tak dapat yek???? tak ACI!!!!!!

Sumijelly.com

mAsHiMaRo berkata...

@Sumijelly

eh???k.sumi bkn pioneer gplusmy ke??hohoho

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...