Sabtu, 18 Disember 2010

futsal dan perempuan

salam semua..selamat hujung minggu..ouh no,ini adalah weekend terakhir dirumah~~esok dah nak bergerak ke kolumpa terchenta.semangat tade lagi nih.macam mana ni..:(

ok,dah stop mengadu domba kat orang,mari teruskan dengan tajuk entry.futsal dan perempuan.errr…ape pendpat korang??pelik,tak sopan,bagus,baik,aktif,ok,sila bagi pendapat korang.

ok,bagi tuan belog,futsal dan perempuan untuk zaman sekarang dah pelik,sedangkan bola sepak pun dah ada untuk permpuan di peringkat sukan antarabangsa kan??so,tak lah pelik kalau perempuan main futsal.

errr…tapi mungkin ada yang berfikir perempuan yang main futsal @ bola sepak ni tak sopan.yelah negara kita ni kan negara timur,perempuan ayu-ayu melayu terakhir lah kan dalam pikiran.tapi sila berfikiran terbuka yer,tak semestinya orang perempuan yang berfutsal ni ganas.bak kata adnan sempit,dalam hati ade taman der..

sebab sebenar aku tulis entry ini adlah aku jugak pernah main futsal,dan yes!!futsal sangat mengujakan.the right way untuk bersenam.tapi kan,dah lama ni tak main..rindu tau.nak main tapi kan tade geng..ouh sedih2..

dah lah,malas nak cakap panjang-panjang,nanti lagi sedih.dah la semalam dijeleskan oleh 5 sekawan yang berkarok dan berbowling sakan di kolumpo sane!!!erk!!benci korg!!!!

 

private_1_89f6c51f30e63998a5ab572b6531d7792814b7eca4aef1fd643ed092eccbc651l

ni lah gambar team futsal aku time dekat matrik!!and yes!!1 kali juara,dan 1 kali naib juara.cari aku kat mane!!!dah layannnnnn~~~


JOMLIKE!

12 ♥♥suratcinta♥♥:

aNnE berkata...

aah sekarang dah biasa untuk perempuan..perempuan berfutsal siap boleh msuk filem lagi..haha..;p

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

haaaa...dah jumpa! no 1 dari bawah kan?

mAsHiMaRo berkata...

@aNnE
weeee!!!saya suka futsal!!!

mAsHiMaRo berkata...

@..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::..
yey!!!!pandai sis kina teka!!!comel kan??

cik helena berkata...

pernah sekali main futsal!memang best!!

mAsHiMaRo berkata...

@cik helena
huhuhu...kan!!!best giler,tapi kalau tetibe main cnfrm lah daku akan pancit!!!

kak ina kl (1) berkata...

lain kali bolehlah join yer..akak pun kalau ada masa baru gi..kalau idak tak jugak sbb family first

mAsHiMaRo berkata...

@kak ina kl (1)
yup2,ade rezeki insyaallah berjumpa kita:)

BeaN MorENo berkata...

main futsal memang best!

mAsHiMaRo berkata...

@BeaN MorENo
hahahaa..jom bean futsal sekali!!!
mahu pancit aku.balik mati kepenatan~~hahah

Gayahspears berkata...

Gayah men futsal kat Putrajaya kalah suku akhir,.... hahahaha

mAsHiMaRo berkata...

@Gayahspears
best kan gayah main futsal~~wuuu..rindu ni weyh~~leh la kite jadi team lepas ni~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...