Jumaat, 5 November 2010

[review] ♥ zati and lappy ♥

salam semua…
ini entry review kedua..
sebelum panjang lebar,ingin diingatkan ini review dari blogger tak fofuler ok!!
jadi,ini review belog kedua..
nama rumah ni..
zati and lappy,
dan sudah tentu hak milik zaty..
ini link belog beliau..
jadi untuk zati,ini sedikit review tentang blog kamu:


♥ backround yang sangat simple dan yes!!itu yang kite mahu!!♥
♥ untuk berat blog anda,tahniah,anda di tahap ringan,sbb belog anda tak banyak widget ♥
image
ini bukti belog kamu ringanSmile
♥ header kamu sangat comel,masuk dengan ur background yang simple,tahniah lagi!!♥
image
cantik kan kawan2??
♥ nah,mm nak bagi tajuk post hot kat belog beliau ♥
image
tekan je kt gmbr ni,nnti boleyh la tahu ape isinyerSmile

♥ sedikit teguran dan pertanyaan untuk zati,mane follower kamu yer??mm mahu follow tapi cari tak jumpa…klu tak letak,lepas ni letak yer..senang orang nk follow ♥
okeyh itu jer surat cinte untuk zatySmile
“sharing is loving”

JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...