Ahad, 7 November 2010

[review] ♥♥ seorang hanya aku ♥♥

salam semua...
selamat malam...
ouh ini sesi review yang ke3,
tapi malangnya ade sedikit kesukaran disini..

ini sebab hamba berada di johor bahru merangkap rumah akak ku..
so,laptop kesayangan tiada disisi..

jadi untuk cik hanya aku..
hanya sesimple ini yang hamba mampu..
tiada gambar yang dapat diselit disini,
tapi akan diupdate kemudian yer kawan2..

jadi mari mulakan..

nama belog ini adalah
♥♥ seorang hanya aku ♥♥
haaa...itu nama nyer,
dan link nyer adalah
http://jieare92.blogspot.com/



♥ok,so the loading time adalah 6.7 saat, itu ape yang kita mahu kan??tahniah:)
♥ perkara pertama yang mm nak tegur,pasal header kamu,kalau boleh kamu resize kan header kecik sedikit dari yang sekarang supaya fit dengan kawasan tu ok:)
♥ dari segi isi blog,tak bnyak yang mm nak komen,sebab kamu ada cara dan gaya tersendiri,dan juga,blog kamu bermotif,jadi teruskan yer.
♥ tapi untuk setiap post,ingin mm nak tegur untuk kalau boleyh tetapkan gambar dalam setiap post berada di posisi yang sama,ok??senang mata melihat.

KERANA DIA SEORANG LELAKI


dan tajuk diatas,sila jangan search dekat belog ini sebab memang takkan ade.
kalau nak tahu ape isinya,sila tekan pada tajuk itu..

jadi untuk cik hanya aku,
ini yang mm mampu tegur as mm pun masih baru..
so,keep it up in blogging world:)
selamat berblogging buat kamu!!
ADIOS!!




JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...