Rabu, 3 November 2010

[review] ♥ nurdia natasha’s blog ♥


salam semua…
maka dengan keluar nyer entry ini,
bermakna,bermulalah segmen blog review oleh
♥ BMM ♥
tapi jap,before melalut panjang,
lagi satu pengumuman,entry ini bakal di sticky post kan selama 2hari,
sile bersorak gembire yer wahai blog2 yang direview..
mari2 usah buang masa..mari mengreviewSmile

image


blog pertama ni hak milik tuan empunya yang mengenalkan diri sebagai nurdia natasha…
ini link belog beliau
ok,tak banyak yang mm nak komen untuk kamu wahai nurdia natasha..
ini apa yang mm nak komen yer:
♥ kalau boleyh tukar background blog kamu yer,tayah yang kompleks2,simple2 jer tau,tapi tanak pun taper  ♥
♥ belog kamu dah sangat ringan,masa loading sangat cepat tak caya tengok gmbar bawah♥
image
masa paling baik untuk satu2 belog adalh under 8 saat ye kawan2..
♥ follower kamu,ok lah tu!!heheh,yang ni memang tade nak komen lah..korang nak tau berapa ♥
image
♥ dari segi pengisian belog,mm rase pengisian kamu menarik,kamu ade stail sendiri,so keep it up yer.semoga kamu terus semangat berblog ♥
ha..tu je kot yang mampu dikomen tentang blog kamu,sebab blog kamu sangat amat simple~~
dan tade widget2 yang menyerabutkan mataSmile
akhir kata
“sharing is loving” kawan2Smile

JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...