Khamis, 4 November 2010

impian jadi kenyataan

salam semua…
selamat hari khamis..u know what??
mm rase macam hari ni weekend sebab dah cuti..hahhaa..
okeyh usah melalut usah membebel..
sakit telinga korang nanti…
semalam mm kuar,sebab tu mm hilang sebentar semalam..
nanti kasi hupdate pasal kuar semalam yer.
dah,sekarang mahu masuk ke tajuk sebenar,
impian tercapai??
untuk??jadi nutritionist ke??haish,takkanla kan,belajar pun tak habis lagi..
sebenarnyer,impian tu adalah…
v
v
v
v
v
v
mm dah bertukar ke,www.hatisamronkin.com
ha,perasan tak???
baru jer hari ni bermula episod dot com ini..
sangat amat gembire sebab dah lama mengidam,
ini adalah hadiah anniversary blog untuk diri sendiriSmile
okeyh2..no need tu bebel panjang lagi..adios!!

p/s:korang,bile tukar domain ni kan,komen korang yang lama2 dah taleh nak baca tatau kenapa..tapi tapelah,nanti komen banyak2 lagi k!!!

JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...