Selasa, 30 November 2010

[review] it’s all about me & mizz dayana

salam semua..selamat berhujung miggu..weekend datang lagi,tapi weekend ni bz untuk mm..
ok,firstly before start nih,nak mintak maaf sangat2 dekat cik adik yang bernama syu ini..sori yer,entry kuar lambat dari yang dijanjikan,so many things to do,nak hupdate pun tak sempat.
so,ini janji mm..JOM REVIEW!!
eh,jap..review kali ni lain sikit tau..2 blog dalam 1 reviewSmile
nama blog: it’s all about me
pemilik blog: syu90
nama blog: mizz dayana
pemilik blog: dayana @ dd
jadi jom kita tengok ape yang ade dalam dua2 belog nih


1.loading time
image
ok,1st of all untuk loading time,yang 1st tu blog syu,yang 2nd blog dd,
so,dua2 belog loading time BAGUS!!tahniahSmile
2.follower
image
ini follower belog syu
image
ini follower blog dd
ok,kenapa ade beza yer,belog dd tak femes ke?ouh tidak,
sebabnye,dd baru lagi bukak belog ni,dan belog dd cam tak berkembang lagi,
jadi kawan2..jangan lah malu2 jom jadi follower belog dd,die tulis BEST!blog SYU pon sameSmile
tapi jangan jadi follower lelap tau.
3. komen
image
ini antara bilangan komen kat post belog syu
image
dan ini antara bilangan komen kat blog dd..
so,boleyh tengok kan,beza antara blog yang dah mmg agak dikenali dengan baru nak berkembang,
so cik dd,aku doakan blog ko berkembang yer kawan lama!!aku suka cara ko tulis,cara tersendiri no copy paste.
untuk syu,belog dah ok,cuma mm rase mungkin syu boleh tengok balik susun atur widget belog syuSmile
lastly,sorry to both of u,sebab entry lambat &
HEPI BLOGGING!!!

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...