Ahad, 3 Oktober 2010

perlu ke serik??

salam semua..
selamat pagi!!!
hehehe:)hari perlu dimulakan dengan senyuman,ok!!
jadi sile senyum smpai telinga sekarang
^___________^


ops !!ade gmbar selingan plak~~ 

ouh,tajuk entry macam perlu emo,
it's PERLU ok???
tapi tape,
hamba tengah berbunga2 riang dalm hati nih:)

serik??
hamba serik untuk berkawan~~
kenapa??
usah diungkit,
tapi itu sebenarnyer ape yang hamba rasa,sesekali..

tapi,
hamba rase perasaan serik itu tidak perlu timbul dalam hati hamba ....
kenapa??
sebab sebenarnyer,frenship itu sangat amat indah,
walaupun hanya di alam maya:)
hah,sape setuju??sila mengaku!!:)

mungkin kawan datang dan pergi dalam hidup kita,
mungkin ada kawan yang bersama kita selalu,
itu semua lumrah hidup seorang manusia.
walau ape pun yang dilakukan seorang kawan,
mungkin akan membuat anda serik,
tapi sebenarnye,serik itu hanya untuk seketika,
kerana manisnya persabatan akan melampaui pahitnya serik anda itu:)

dan ingat,walau ape pun terjadi,
FAMILY tetap akan ade bersama dengan anda walau dalam ape situasai sekalipun:)
juz don't let urself utk fikir urself bersendiri di dunia yang fana ini ok!!

ouh2....hamba terpanjang pulak,
tuh jer nak luah:)
sape ade pendapat tentang frenship?
jom share2 jum:)

ADIOS!!selamat hari ahad:)

p/s: have a good day semalam:) anda patut tengok muvie,dinner for schmucks,cnfrm anda akan gelak berdekah2 dan menyumpah2..hahaha:)
p/s 2: to AZRAI QAMARGUYZ,thanx a lot 4 yesterday.seronok ok!!rase serasi disitu:)boleh jumpa lagi lepas ni:) blogger lain juga,nnti one time kita harus bertemu:)

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...