Sabtu, 2 Oktober 2010

ehem2...

selamat pagi semua!!!
hehehe..kire valid la wish nih ek~~
sebab konfirm dah pgi~~
dah 4.35 pagi okeyh!!

ehem2..
ade orang rindu hamba ke???
ouh tade ea??
ok,hamba kena kesat air mata yang berjuraian dulu.

huhui..
dekat seminggu taleh online,
mmg la sngat hmpa untuk seorang belogger tegar seperti hmba..

tdo malam termimpi2 belog pinky2 nih..
euw,baru sedar belog hmba kaler pink uolz!!

wokeyh2..
sebelum hamba terlanjur bicara bnyak2 lagi..

hamba nak mintak,
u olz sume wish hamba nih!!
ehem2..
bukan wish congrats sebab nak kawen tau!!*euw,gatal*

tapi wish congrats & hepi besday buat my beloved 
bila mashimaro membebel 


ni hah!!!! 
*saje kasi letak besar2 sikit!!* 

hehehe..sudah setahun u olz,i jadi blogger:)
ngeh3:)

adios!!!hamba nak kena g bangi nih sat g~~tdo pun tak..hampeh!!

ADIOS!!

p/s: uhuiii..gembire dlm hati nak jumpe abg besau sekejap lagi + ehem2..NUFFNANG cam nak bagi Be ke 18 jer:) 

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...