Khamis, 28 Oktober 2010

ibu…kau ratu hatiku…

salam semua…..selamat pagi..
sebelum memulakan bebelan hari ini..
sila hayati lirik lagu iniSmile
lagu untuk ibu-brothers
Seorang wanita bermahkota ibu
Menggenggam jari-jari kecil
Ikatan ini tidak kan terurai
Kerna tautan ini
Tautan darah dan akidah
Dan rahmat dari Allah
Kini ibu peganglah tanganku ini
Biar ku bawa ibu menjelajah
Hasil titik peluhmu
Biar ku bawa ke alamku
Hasil ukiranmu selama ini
Dodoianmu ibu
Membina benteng pemisah
Antara yang hak dan yang batil
Membakar semangat perjuangan
Mengait kasih pada Junjungan tercinta
Tersujud lemah mengabdi diri
Kepada yang Esa
Jika belum pernah
Kau dengar ucapan terima kasihku
Ketahuilah doaku ini
Moga Tuhan menyayangimu
Seperti mana kau mengasihiku
Dari dulu hingga kini
Untuk selama-lamanya
lirik ni,saya tujukan khas buat my mumSmile
ma,kakak sayang ma,
terima kasih melahirkan dan membesarkan kakak..
sehingga ke saat ini..
terima kasih atas segala perit jerih tunjuk ajar nasihat ma untuk kakak..
waktu kakak tulis entry ni,kakak teringat cite masa lalu..
masa tu,kita pergi mersing untuk ambik result PMR kakak.
dan bila ma tengok result kakak,
ma peluk kakak,pastu ma nangis
kakak ingat ma sedih tengok result kakak,tapi rupernyer
“ma bersyukur sangat tengok kakak harini bila ma ingat keadaan kakak masa kakak lahir” semua ni atas dorangan ma,abah dan semua keluarga kita maSmile
terima kasih yang tak terhingga
selamat hari lahir maSmile
kakak doakan ma panjang umur,supaya sempat kakak berbakti untuk ma
hajat hati kakak sangat besar nak hantar ma dan abah ke MEKAH..ma tunggu tau,tunggu kakak berjaya…Smile
SANY3536
inilah ma saya dan abah sayaSmile
kamu semua doakan both of my parents panjang umur dan sihat selalu yer
time kasehSmile
okeyh,saya dah tamat membebel..
Adios!!

JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...