Sabtu, 18 September 2010

TraFiK oh TrAfIk!!

salam semua!!!
selamat tengahari hari sabtu!!!
waaa............esok dah kena balik KL pule..
dapat lah dengar muzik sampingan dari ambulans,mat rempit,kereta dan macam2..ohoho!!!


okeyh2..
berbalik kepada tajuk hentry hamba~~~
trafik??
bile anda dgr trafik,anda pikir ape??

ok,ni jangkaan hamba yer:

kalau blogger: cnfrm die pkir,camne lah trafik aku harini~~~
kalau orang yang bawak kete laju2: agak2 polis trafik nampak tak aku bawak laju ni??
kalau orang nak balik kampung@ bandar: wuh,tolonglah jangan trafik jam~~
kalau orang yang ade saman: uh,saman trafik aku belum bayar ni~~~

ha,agak2 korang group yang mane??
hamba group yang 1st + 3rd sebab hamba adelah blogger yang tak berapa nak tegar
+ hamba kat perantau di bumi kolumpo tuh!!!mmg hari2 hamba pikior,trafik jam lagi ke??
hahhaha...

tapi harini hamba idok lah jadi polis trafik yang nak bagi tips trafik untuk anda di jalan raya,
tapi hamba nak cite pasal trafik blog hamba..
ini bukan mahu menunjuk yer,
sebab blog hamba idoklah sampai dapat UV 1000 sehari ok???

mula2 moh tengok trafik hamba minggu lepas:


wahahaha..
kelakar kot hamba tengok..
trafik hamba memang idok pernah nak menten cam tuan die tau~~

tengok yang paling hujung sebelah kanan,
tengok tarikh:10 september = raya lah weh..
sakan hamba berayer~~~ngeh2..

ok,dah tu kiter tengok plak alexa ranking hamba:
jap2..b4 tengok yang ni..
moh tengok yang hamba check zaman 14/07/10:

alexa rank:704 796
rank in malaysia: 6125..

ni plak yang hamba baru check tadi:


wahahaha..
menaik2!!
i like!!
rupernyer i dah famous u all~~
nih i syg u all lebeyh ni~~
ouh2....sori terover..wahaha..

okeyh,
trafik dah cite kan??
alang2 hamba nak selit jugak lah..
cerite tentang nuff hamba,

first nak tnjuk metered earning,buffered earning n earning hamba:
ni after my 1st cashout 2 ogos 2010


ni metered earning


 ni plak buffered earning yang still berjalan

  
dan ini earning setakat ni,
sikit je,
simpan dulu lah sebab cek 1st tak sampai lagi,
tapi walau sikit hamba kire bangga ngan diri sendri ni,
at least hamba mampu capai 50 hengget dalam masa sebulan kan??

ok2..dah penat merapu..
ADIOS!!!










JOMLIKE!

2 ♥♥suratcinta♥♥:

me and you berkata...

wah,,,hebat nya .... saya nak jd mcm hang lh.... ble ajar tak....huhu..

http://kenchenys.blogspot.com

kenchenys berkata...

huuhu... tlg ok....

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...