Khamis, 16 September 2010

dulu dan kini~~~

salam semua...
hai2...selamat hari malaysia yer!!
selamat bercuti dan bergembira:)

ok,
hari ni mahu cakap pasl dulu dan kini,
dulu comel,sekarang cantik..
eh2..
nak cite sal ape ni??

ok,kalau tade dulu,tadela kini kan??
hari ni hamba nak reveal beberapa artis yang memang dari kecik lagi die ceburi arena ini..
mahu lihat???
jom skroll bawah!!

eh2..
jap2..b4 reveal muke mereka,jom reveal muke hamba dulu..


dulu..beginilah hamba:)

kini..
ha..kan dah cantik tu!!!
dush2..perasan sungguh..sorilah,terperasan plak~~

ok2..jangan marah,
marilah kite reveal artis2 itu..
ni gambar ihsan dari pakcik google yang baik hati~~

ni la pelakon cili padi!!!
sape layan cite nih dulu??



ni lah nik fariz@syafiq dalam cite cilipadi..
yang dalam gambar atas tu,die yang paling belah kanan
same tak??heheh:)


ini,rasernyer sume kenal kot,
nama die tam!!
same ke lain??
dah hensem kan??


ni lak nama die melissa saila,
dlm gmbar mula2 tu,die paling kiri,depan tam.
alalala,comel kan??
sekarang dah cun melecun:)


dan ini pun cnfirm sume orang kenal,
namanyer anne ngasri
dalam gambar 1st,
die yang depan jaafar onn tu~
really the comel lah~:)


ini mereka dalam cerite tentang bulan


dan ini,mereka selepas beberapa tahun cerite itu...


tengok nik adruce!!!
kurus beb!!!
sangat kurus!!
dah hensem:)

huhu..tamat dah reveal..
huhu...cuba anda tengok gambar korang dulu dan kini,
cnfrm anda akan menghargai wajah anda yang kini..
lallalalalala..
ADIOS!!


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...