Rabu, 1 September 2010

moh le baca!!!

salam semua...
selamat hari rabu...
hoho.kan dah kate,
hamba mmg takkan boleh kalao tak post kat belog nih.
dah kata i ni belogger tegar..

okeyh..
saje je nih..
nak bagi tips sikit..
tahu tips ape??
ouh...lain kali lah bagi tips..

saje je ni..
nak tanya pendapat anda2 semua yang dtg bace belog nih..

korang rasa sakit mata tak tengok cat belog ni???
kalau sakit mata atau tak berkenan mana2 part,silalh komen..
hamba terima dengan hati terbuka..
lagi satu..
agak2lah kan,
kalau ade 3 kategori,
iaitu kategori 
a)blogger bising tapi blog cam hampeh
b)blogger bising tapi blog cam berguna
c) blogger yang peramah+friendly+tak kedekut ilmu+blog yang berguna.

mane yang korg nak vote bagi kat hamba??
nak kutuk??
ouh2..silalah hamba tak kisah..

okeyh..perlu smbung setudy yer.,.
masih belum merdeka dari test~~
adios:)

p/s: hari ni keluar dewan periksa senyum lebar cam dpat makan kfc:)tanak countdown balik lagi~sebab nnti lagi sedih sebab exam tak habis lagi:(


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...