Jumaat, 20 Ogos 2010

buat misz terra:)

salam semua..
selamat subuh di hari jumaat..
sedar tak dah 10 ramadhan ni???
sekejap je kan??hehhe...
ok....
dah baca tajuk entry kan??
mari kita proceed dengan isinya..

2 hari lepas misz terra
ada datang bertandang ke rumah hamba nih..
lalu datang mengomen...
dan sekarang mahu lah hamba tunaikan permintaan beliau...

1. macam mane nak buat button like dekat post tu kan???
hamba tatau bagi tutorial,hamba pun tengok tutorial dekat blog orang tau...
so,begini caranye..

pergi je dekat blog liyanaa..
dan terra akan dapat jawapannya...
hehehe:)
 
2.macam mana nak pasang commentluv.
 ok....yang ni plak..
terra boleh pegi dekat blog ariff shah
kat situ die ade ajar,and in bm ok~~
susah nak cari tau...


so,dah smpai dah hajat untuk terra...
selamat mencuba yer terra:)
ade masalh sila la tnya..
untuk yang lain bolehla kalau nak cuba..
"sharing is loving"



JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...