Selasa, 17 Ogos 2010

ade yang rindu???

salam semua...
selamat hari raya selasa...
hehehe..selamat 7 ramadhan 1431H...
ade yang tak pose ke??
kalau pompuan hambe terima,tapi kalau lelaki..
jangan nak mengada2 mengaku ALLAH bg cuti kat korang ea!!
hampuk kepala kat dinding kang!!!
(ceh2 garang no)

ouh2..
help me..
mahu update tapi tade isi..
inilah jadinya...
merepek meraban hingga ke mana..
(ouh tetibe mentol bernyala)
meh hambe cite kat korang semua..
rezeki hamba dikala ramadhan~~~

ceh2.kalau rezeki memang cnfirm lagi sahih la cite pasal 
pakwe hensem lagi kacak hambe..
MRNUFFNANG!!

hahhaa..cnfirm la sape pengikut tegar wal pembaca tegar belog hambe ni perasan..
last 2 week hamba seperti biskut chipmore itu!!!!
ngeh2..sume gara2 lappy yang demam campak.

tapi kan..dalam 2 minggu tak aktif macam HOTLINK tu..
mm dapat hadiah gak tau dari NUFFNANG..
memang sayang lebih3 la..
ape hadiahnyer...

sahih lagi confirm la cik BE yang indah lagi comel..


yahoo!!!!!
sayang lah nuffnang!!!
hehehe..
oklah sedare sedari..
hamba sedang penat ...
penat dengar macam2 bunyi kat surrounding nih...:(
last ly!!
ADIOS!!!


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...