Jumaat, 2 Julai 2010

kenapa???

salam semua...
tetibe rase macam...
ouh apekah????sem 5 dah bakal menjelma...
tapi mm tak ready satu hape lagi dari segi mental~~~~

kenapa???
tetibe je mm rase cam mm tak kuat nak hadapi sem depan???
kenapa????
mm kena peduli sal orang lain,sedangkan orang tu tak hambik tahu hal mm pun???
kenapa????
mm keep sedih dengan ape yang dah jadi???
kenapa????

pliz2...
bagi mm semangat..
semangat nak start new sem..
hopefully new sem with new vision
new spirit..
sangat2 berharap!!!!!

kawan2..doakan mm kuat k!!!
bak kata 
one of my super senior
"biarlah orang nak tengok kite camne,at least kita tahu ape yang kita buat tu betul"


JOMLIKE!

10 ♥♥suratcinta♥♥:

whitedaisy berkata...

gud luck:)

L.O.V.E berkata...

dear......stdy kt na??????

krole berkata...

krole doakn MM berjaya yer...insyallah...amin...

SyUhAdA berkata...

xpe3..
bleh punya..
chayok2~!!!
ble masok?

mAsHiMaRo berkata...

@whitedaisy

thanx dear:)
i do appreciate it~

mAsHiMaRo berkata...

@L.O.V.E

mm study kat ukm kl,dear:)
tahu??

mAsHiMaRo berkata...

@krole

thanx a lot krole!!!
thanx 4 ur support~~

mAsHiMaRo berkata...

@SyUhAdA

thanx syu!!!
next week kitorg masuk!!!
smbut tau!!!

mohd sasuke berkata...

chaiyuk2 ye mashi...caer doakan yg terbaik ntuk anda

mAsHiMaRo berkata...

@mohd sasuke

thanx caer!!!!
appreciate it!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...