Rabu, 14 Julai 2010

apo kono eh jang????

salam semua......
selamat hari rabu...
ececeh..mentang2 la da ade wifi yang hensem jadi kekaseh baru..
terus hupdate consistent~~.
jangan jeles ok!!!!!!

apo kono eh jang...
hahha...mm bukan orang nogori ok..
itu hanya intro semata2..kalau mm nyanyi kang takut ribut petir plak..

entry ni nak cite,..
apo kono eh jang..
BLOG KAMU JAM GILER!!!

awas:::ini hanya dari pendapat mm,no heart feeling ok!!!


1.sila update entry anda..
-tapi janganlah terlalu bnyak update dalam sehari,nanti orang pun dah rase macam tak tertarik nak baca tau...2 @ 3 itu ok!!


2. sila menjalinkan hubungan dengan blogger lain...
-eh2...bukan suh korang bercinta,tapi time blogwalking tuh,tegur2 la dengan gaya berhemah...
contoh:singgah sebentar,anda sihat???
sila jangan tegur begini..
sudah klik,tolong klik juge yer(i know kite bantu membantu tayah susah nak cakap)


3. tolong dan tolong dan tolong jangan letak auto play yang annoying itu..
-ok,rasernyer yang ni dah ramai blogger tegur kot..
tak kisah kot kalau korang nak pasang,tapi please,jangan bagi volume die cam nak bagi orang sakit jantung bukak blog anda itu mati...


4. blog yang kemas..
- ha,yang ni penting,yelah kalau dah blog bersepah bagai tempat pelupusan sampah,
sape yang sanggup????secara jujur,ade certain2 blog yg mm jejak kaki hanya sekali..sebab pening tengok blog mereka..


5. blog yang ringan a.k.a senang loading
- blog macam ni orang suke pergi,tak makan masa pun...kalau yang smpai 10 minit tuh..jwpannya tekan butang pangkah kat hujung sekali~~~


okeyh..dah2 la bebel pagi2 buta nih..
ini hanya pendapat dari mm
bukan untuk berhidung tinggi @ mancung atau ape2..
sekadar perkongsian..
mm pernah melayari zaman blog tidak dimasuki pengunjung juga:)



JOMLIKE!

2 ♥♥suratcinta♥♥:

Che Armster berkata...

huhu sesi menyekolahkan orang yang bagus :P

mashimaro89 berkata...

huhu..menyekolahkan orang???
maksudnya??

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...