Rabu, 14 Julai 2010

alahai alexa!!!!

salam semua...
selamat malam rabu..
entry ini ditaip dikala mm sedang kuciwe kerana lapar!!!!
dulu lapar rajen je nak jalan ke kafe sbb duk tingkat bawah..
sekarang????
ouh2!!!!kenapa atas sangat aku duduk nih!!!
malas okeyh nak turun!!!!

okeyh2...
cuba jangan bebel2 mengarut..
sila straight to the point!!!!

ALEXA!!!
hoh..sila jangan salah paham..
ini bukan kisah amoi yang comel macam ni..
v
v
v


tapi adalah 
satu website yang berkaitan dengan SEO..
okeyh,bab SEO mm memang totally zero ok!!
taleh nak bantu..
tapi kalau ade sapa2 nak bantu mm..
sile berbuat demikian~~

tapi satu yang mm paham pasal ALEXA 
adalah,tempat utk kita check dimana kedudukan belog kite..
sama ade dari dunia luar(international) atau di antara website di MALAYSIA..

dan tadi..
sedang berjalan2 ke blog rakan2 
mm tibe2 teringan plak nak check ALEXA RANK mm...

dan tetibe jugak..mm terjumpa extension dekat alexa rank ini...
tapi ini untuk pengguna GOOGLE CHROME je ..
so,sape2 yang nak download ini extension..
sila ke sini~~~

okeyh..dah suh download kan??
kenala cite sikit ape yang korang bakal dapat...
em,yang penting korang akan dapat check selalu kedudukan blog korang..
DAN...
anda boleh check juga blog orang lain!!!!

dan ini hasil ALEXA RANK mm..

alexa rank:704 796
rank in malaysia: 6125..

yer2..
tak fofular pun~ngeh2..
oklah perut dah nyanyi lagu rock!!!
maknanyer..SILA BERHENTI BEBEL!!!
luv u all:)







JOMLIKE!

8 ♥♥suratcinta♥♥:

kai2en berkata...

relek jeh~ hehe kang pandai r kurang sendiri tuh... ahaks~

mashimaro89 berkata...

ohohohoh...yer2..relek ajer:)
bukan tahu sangat pun pasal benda alah ni~~

najwa berkata...

owhhh.... nk g check gal laaa...haha
tanx 4 sharing dear!

mashimaro89 berkata...

hehhe..sile2:)
welcome dear:)
sharing is loving~~

Ery Farieha berkata...

alexa world naik
tp alexa dlm msia aku menurun
waaaaaaaaaaaaaaaaa

mashimaro89 berkata...

huhuhu...tape2 sila cube lagi!!!!\mri usahe:)

maCy berkata...

lapar? makan jom :D

mashimaro89 berkata...

tak mkn pun mlm nih!!!!!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...