Rabu, 9 Jun 2010

[update] gathering blogger pantai TIMUR..

salam semua....
selamat hari rabu...
okeyh..
entry ini dibuat sebab mahu hupdate,
sesiapa yang rase dia berkenaan dengan entry nih..
oh..dush2..jangan panjang lebar..sila kembali ke point sebenar!!!

kat bawah ni adalah maklumat tentang 
gathering 
"mari eratkan ukhwah" versi PANTAI TIMUR..

tarikh:12 jun 2010(sabtu)
masa: 11.00 pagi bukan malam
tempat berkumpul: pintu masuk utama BERJAYA MEGAMALL..
aktiviti: will be main bowling ramai2 dan makan2 ramai2...

for those yang berminat jat entry lepas tu kan???
boleyh tak tolong email mm..
korang punyer nama,no tel, and agak2 berapa orang yang bakal join korang..
nak bawak kawan pun ok~~
nak datang mengejut pun buleyh...

hatisamronkin@yahoo.com

so,entry akan dihupdate lagi pada jumaat ni..
sekian..
majulah blogger utk blogger..

JOMLIKE!

12 ♥♥suratcinta♥♥:

DaHLia berkata...

daku xjoin sbb ke BP yer..bukan tak sudi :)

mAsHiMaRo berkata...

@DaHLia
never mind sis!!!

darkbatman berkata...

berjaya megamall? kuantan ker?

makdara terdiva berkata...

ala..jauh la pulok! :)

mAsHiMaRo berkata...

@makdara terdiva

hahhaa..sian..jauh eh??tape2...nnti anggap makdaraterdiva nih ade kat situ~~

mAsHiMaRo berkata...

@darkbatman
a'ah aie..berjaya megamall,bukan berjaya times square tau~~

M a W a D D a H berkata...

tak dapat nak join...adehh...

Mysara Newrie berkata...

alah ! nak join tpi pagi 12 hb tu baru sampai ke Terengganu from KL. Memang sah sah sah tak dan. Huhu Nak join ~ T___T

Mijie berkata...

waa..beznye..naa join nak join..tp jauh ar plk nk g sana..

mAsHiMaRo berkata...

@M a W a D D a H
tape2..ade mase..nnati kite wat lagi~~:)

mAsHiMaRo berkata...

@Mysara Newrie
ye ke??emm..tape la..next time kalau buat kena dtang ea...:)

mAsHiMaRo berkata...

@Mijie
huhu..sekali sekla tape kot mijie~~:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...