Khamis, 10 Jun 2010

bulan ini bulan rezeki...


salam semua...
selamat hari khamis...
semoga sesiapa yang baca belog ni..
sentiasa dirahmati dan dikasihi ALLAH s.w.t.

hari ni muncul lagi post baru..
ramai orang tulis pasal nuffnang kan??
tapi mm tak pernah nak tulis pasal nuffnang..
tau kenapa??
sebab mm masih baru dalam dunia ni..
tak layak nak cakap banyak2..
orang lain dah rase check nuffnang.
mm???
jangan harapla..
income pun tak berapa sen..

tapi,
baru2 ni..
mm sangat la murah rezeki..
nuffnang sangat2 menyayangi mm..

tau kenapa???
jom tengok pic kat bawah..
emm...5 buffered sedang berjalan kat blog mm
silih berganti kat header blog nih..
yang nilai campaign earning tuh abaikan..haha..



nak tips??
ouh sesungguhnya mm tak berani nak kata ape2..
bukan kedekut ilmu.
tapi mm tak layak as mm sangat baru..
mungkin anda semua leh g blog sis dahlia..
since sis memang selalu dapat buffered..
tak pun,blog darkbatman pun boleyh..
kat sana ade sikit info..

last sekali b4 entry nih dipost..
mm mahu cakap..
a big TERIMA KASIH buat anda semua
yang sudi datang dan klik my nuff..
mm akan klik ur nuff jugak..
jangan risau..

"blogger untuk blogger"
adios.

nota bawah kaki: esok start piala dunia..brazil mesti menang!!!

JOMLIKE!

38 ♥♥suratcinta♥♥:

Ayie Suck Story berkata...

best nye..kita da lama wait nk dpt ni..huk3


jom ke http://suarapeople.blogspot.com

mAsHiMaRo berkata...

@Ayie Suck Story

tape2..tak lama lagi dapat la tuh~~

Hasrol Nizam berkata...

wah..sampai 5 tuh..meh nk klik 1..haha

DaHLia berkata...

MM,

sama ngan sis, 4 ketul tempek kat tmpat sma (LR), earning pun xleh nk maximum..pelik tul..poadahal ada lagi 2 tmpt yg kosong, xnak lak bg situ...huhu

mAsHiMaRo berkata...

@Hasrol Nizam

klik2..tq:)

mAsHiMaRo berkata...

@DaHLia

sis..tulah pasalnyer..huhuhu....tapelah...rezekijugak tu~~~:)

Mijie berkata...

waa..tahniah2..bnyk buffered dpt yer..nnti lebih bersemangat kan.:)

mAsHiMaRo berkata...

@Mijie

alhamdulillah mijie...rezeki murah sikit~~:)

hana yoriee berkata...

hehe..click juge..semoga bertambah murah rezeki..yeay!! hidup Brazil! haha..tetibe.. =p

mAsHiMaRo berkata...

@hana yoriee

thanx hana:)

deatH_luVer berkata...

tahniah!......
dah lame tak dpt buffered yang berderet...skang tinggal satu je sebab dah malas nak apdet blog...heheh

mAsHiMaRo berkata...

@deatH_luVer

tq:)tpe la..satu pun ade jugak:)

athirah berkata...

wahhh.. good luck... i dh klik ur nuff... jgn lupa dtg singgah blog juga =)

mAsHiMaRo berkata...

@athirah

ye tra..time kaseh~~~:)

M!Er4N berkata...

wah 5 kempen sekali dpt..tahniah2..trafik blog mesti tinggi ni..mieran sekali pn x penah dpt lg..uwaaa

mAsHiMaRo berkata...

@M!Er4N

huhu...takde la setinggi darkbatman and sis dahlia mieran...
ntah2 mieran punye uv lagi tinggi dari mm..
juz keep update ur nuff k~~

fiq berkata...

banyak nyer..tapi LB tu aper...LR tu aper lak?..hehe..sori banyak tanyer..

mAsHiMaRo berkata...

@fiq
rezeki sis~~hehe:)
alhamdulillah..

lr tu large rectangle..
untuk campaign nuff yang kita letak antara post tu..
kalau lb plak leaderboard..
itu yang kita letak kat bhgian header

mieran berkata...

@mAsHiMaRo

mieran just target 400 uv je sehari..alhamdulillah skrg ni selalu melepasi angka 400 uv..tp still x dpt buffered

hans berkata...

mak aih
sampai 5 buffered?
banyak gila

p/s : Episod 31 Siri ADKDA Boleh Dilayari Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-diakau-dan-aku-episod-31.html

kak ina kl berkata...

salam..memang seronok kan dapat buffered..alhamdulliah..akak pun dapat jugak

mAsHiMaRo berkata...

@mieran

mieran..mm cdangkan..mieran kasi update survey mieran kat nuffnang ea..
sebab uv mieran mmg sepatutnya dah boleh dapat.

mAsHiMaRo berkata...

@hans
huhu..rezeki datang:)

mAsHiMaRo berkata...

@kak ina kl
alhamdulillah kak..
semua atas sokongan blogger2 yang ada:)

myravea berkata...

Tahniah2 mm..ni rezeki dtg bergolek nii..huu..myra pon xpnah dpt lg..uwaaa..huhu..mm,jom exchange banner nak??kalau nk, inform yee *wink

mAsHiMaRo berkata...

@myravea
hehehe..alhamdulillah...:)
keep it up..insyaallah rezeki dtang..:)
nak exchange banner ea??nnti mm amik k..
nak kena edit2 dlu side bar nih~~hehehe

myravea berkata...

okayhh..follow u,kliks nuff saga sambil rompak banner mm!!~weeee

Iza berkata...

Tahniah....banyak tu, sekali dapat 5 terus...Sehari dapat berapa UV ni?

mAsHiMaRo berkata...

@myravea

banner kamu mm dah amik~~:)

mAsHiMaRo berkata...

@Iza
alhamdulillah iza..rezeki..

em,uv mm tak bnyk pun..
just maintain 100 ++ pun dah ok~~

nesca berkata...

damn 5 siot! best best :D

mAsHiMaRo berkata...

@nesca
alhamdulillah.rezeki muncul bulan ni..:)

sop berkata...

tahniah.. rindu sungguh dgn bufferd earning..nih! lama x muncul di blog aku.. huhuhu

SyuQ berkata...

syioknyer
:-)

mAsHiMaRo berkata...

@sop
time kaseh...
rezeki duk cuti kat umah~~

mAsHiMaRo berkata...

@SyuQ
sangat syioq~~hehehe:)

SyUhAdA berkata...

wah...
banyaknyer buffered earning..

mAsHiMaRo berkata...

@SyUhAdA
alhamdulillah...rezeki..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...