Sabtu, 12 Jun 2010

"sesi terjahan mm bersama blog anda"

salam semua....
selamat hari sabtu..
selamat berhujung minggu...
semoga anda semua dilimpahi rahmat ALLAH..amin..

ok....
hari ni...
mm dilanda rasa kecewa...
kenapa??
sebab..gathering blogger tidak dapat dijalankan...
macam yang dirancang..
sebabnya...
ramai orang yang ade aktiviti mereka yang lebih penting...
tapi tapela..
lain kali kita try buat lagi yer...

hmph..
sila anggap budak cute ini adalah mm..
hehehe..

sebenarnya..
entry ini dibuat..
untuk nak bagi tau anda,anda dan anda yang sedang baca blog ni...
mm terfikir,mahu buat "sesi terjahan mm bersama blog anda"

so,mm nak try lah ni...
nak tengok ape respon anda semua..
kalau ade respon yang menarik,
insyaallah mm akan teruskan..
kalau tak,tape,cangkul dah ada kat rumah untuk kuburkan hasrat mm ni..

em,b4 mm terjah blog anda..
ada beberapa syarat yang mm nak buat...
tak susah pun..

1. buat entry yang bertajuk"saya sayang blog saya kerana..."
2. dalam entry nih..cuba ceritakan,asal usul blog anda,umur blog anda,kenapa anda syang blog anda..dan..
kenapa blog anda menarik dibaca...(buatlah panjang mane pun)
3.lepas tu..sila tinggalkan link entry anda pada ruangan komen yer..
4. tak perlu follow..kalau nak,sila lah..tidak dipaksa.

ape yang mm akan terjah??
1. mm akan copy balik ape yang anda tulis
+
2.printscreen your blog+ url blog anda
+
3.mungkin sedikit komen mm tentang blog anda..(mungkin tak banyak sebab mm jugak baru belajar)

tapi..ingin diingatkan..
mm buat ni,bukan kerana mengejar trafik,
tetapi hanyalah sekadar mahu kenalkan blogger2 yang mungkin belum pernah dikenali sebelum ini..
harap maklum..

ADE YANG BERKENAN???silalah tinggalkan komen yer...terima kasih..

JOMLIKE!

17 ♥♥suratcinta♥♥:

GombakMali berkata...

hehehe~ nice~ nk buek la satu yo~ :p

mAsHiMaRo berkata...

@GombakMali

kalau dah buat..tinggal entry yer..:)
thanx support:)

sI tEDI berkata...

selamat terjah menerjah!

Whitey Mommy berkata...

wah! nanti nak buat...

Ery Farieha berkata...

bakal dibuat.hehe

fareda berkata...

will be done..lalalala

mAsHiMaRo berkata...

@sI tEDI

jom join sekali jom~~

mAsHiMaRo berkata...

@Whitey Mommy
thanx sis sebb support~~~sila lah yer:)

mAsHiMaRo berkata...

@Ery Farieha

woah..sangat bangga kalau ery join~~kamu sudah dianggap otai oleh ku~~

mAsHiMaRo berkata...

@fareda
sila la:)thanx 4 ur support~~:)

A-Y-I-E berkata...

ok mashimaro.. saya mahu anda jelajah dan terjah blog saya sekarang juga... hihihihih...take ur time yeah...

http://a-y-i-e-sharing.blogspot.com/2010/06/saya-sayang-blog-saya-kerana.html

mAsHiMaRo berkata...

@A-Y-I-E

thanx alot ayie!!
mm dah tengok..
nnti mm review mm bagitau ok!!

known as shed cepet berkata...

mn,terjah blog shed.

http://inishedcepet.blogspot.com/2010/06/saya-sayang-blog-saya.html

mAsHiMaRo berkata...

@known as shed cepet
ok shed,mm dah baca ur entry..
nantikan review dari mm k!!

thanx 4 ur spport:)

GombakMali berkata...

hii mashi~
org dh buat dh~
silala review ehh~

http://gombakmali.blogspot.com/2010/06/saya-sayang-blog-saya-kerana.html

Hidayah Ismawi berkata...

Nice! Will definitely join .. :)

Sya Isya berkata...

salam, MM, Sya dah siap dah entrynya: http://akumerpatiputih.blogspot.com/2010/06/saya-sayang-blog-saya-kerana.html. meh datang sini, ya. Thanks!.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...