Khamis, 17 Jun 2010

sesi bayar hutang kiri kanan~~



salam semua..setelah kuar entry pertama hari ni..
mm mahu bayar hutang lah pula..
dah banyak kan,kenalah bayar~~ngee:)
thanx semua yang bagi award dan tag ni yer..
ini tanda korang sayang ngan blog budak membebel ni...


okeyh..mari kita lihat satu persatu...


1st tag datang dari cik anis sayang mm comeyl:)panjang sungguh nama
1. the date u have declared with ur first couple?
oho,1st couple??serius tak hengat yang mane..ceh ayat gaya playgirl terhandal jerk.
2. apa yang anda lakukan sekiranya anda merindui bf anda?
tengok gambar die yang ade dalam phone saya..ape??mahu check phone..ouh cannot2!!!3. adakah anda mempercayai bf anda 100%?
percaya??dari segi???em,maybe not 100 % tapi agak tinggi..mak saya kate,kite taleh percaya orang 100 %4. how ur first date with ur 1st couple?
dah tentu kate tak hengat kan..tayah la jawab..ngee:)5. adakah anda rasa bf anda pandai pujuk?
hehe..pujuk??boleyhlah..hahaha..kalau die bace kang majuk plak...yer,die sangat pandai memujuk...6. reaksi & tindakan anda bila bf anda habiskan kredit untuk orang lain?
ouh,tak tahu,sebab die tak penah buat camtu...7. what r u goin to do if ur besties have a relation wit ur ex?
ohoi,dah ex kot,watpe nak amik tahu,doakan die bahagia sudeyh...8. adakah anda akan menelefon bf anda jika disuruh?
hahha..ini bergantung pada situasi kredit ku~~lalalalala...9. reaksi anda bila bf anda masih berhubungan dengan ex dia?

ouh die tade ex,tak risaulah,hahha,tapi mm tak kisah,as i know he luv me..wakaka..benci dengar ayt sendiri..


okeyh anis syg..i'm done.now 2nd tag pule.
****************************************************************
tag ini dari salah seorang follower mm,
tapi serius..ini hutang lama dan mm tak hengat sape yang bagi..
tapi mm nak buat jugak,at least orang tu tahu mm amik award ni kan??
btw,kalau orang tu baca,sile tinggalkan msg yer..
sori tau..

1) Adakah anda happy sekarang ?
happy juge:)

2) Kenapa anda happy ?
buffered berjalan + fllower makin ramai + kawan juge makin ramai

3) Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy ?

ketawa.hahaha.saya suka ketawa,wlupun sy sedih,nanti saya akan gembira..


4) Pernahkah anda menerima tag ?
ohoi..pernah2..

5) Nyatakan warna yang anda suka ?
purple a.k.a ungu


6) Beritahu 9 orang yang anda mahu tag
huhu..sape rajin komen,kamu ambil yer...


7) Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag..

saya sayang anda sebab anda sentiasa sokong saya..ececeh gaya dapat award hape je..

8) Adakah anda happy dengan apa yang anda ada
alhamdulillah..bersyukur dengan ape yang ada.



okey i'm done..jom jalan lagi..tengok tag seterusnya...


**********************************
tag ke 3 dari syaza..
ohoi..thanx yer kamu:)



wah,blog mm dapat A+ la...
i luv u lah syaza...
dan ini tag die..

1. what do you feel to know that you got this award
-terharu2..rase cam nak peluk kamu....waaa...(sambil lap2 air mata)

2. list down 7 blogs that deserved this award
korang semua layak,
tapi kena tag 7 jer..
so ini yang terpilih


1.nanajoe
2.fiq
3.asy
4.mijie
5.krole
6.anis
7.hanef(hhh)




ok...lagi satu dah habis...
dah penat??jap2..satu je lagi...
******************************
1:adakah anda rasa hot?

tak pun,tengah duduk depan kipas...
2: upload wallpaper yang anda gune sekarang
ohoi..walpaper saya hitam saje..ngee:)

3: ceritakan pasal wallpaper tersebut
hitam itu tak serabut..ngeee..:)
4:bila kali terakhir aku makan pizza..
pizza???tak ingat lah bila lastnyer,tapi maybe when mm kuar jalan2 ngan kwan2 dulu,5@6 bulan lepas kot...


5: lagu paling latest aku dengar
masih terserlah ayumu-exist..wakakaka...jiwang tak hengat..


6:ape yang anda wat selain menyelesaikan tag ni?
goyang2 kaki...mahu join???


7:selain nme sendiri..dipanggil nme ape?
nama manja..hahha..kakak,k.ima(sgt tak berkait ngan nama penuh)
8: tag lagi lapan (8) orang

tamo tag orang.tak kesah..hahhaa

so soalan di bawah invalid,tapi kalau sape2 nak buat.dipersilakan..
karpet merah ku bentang~~

9: siapakah orang no 1 kepada anda?


10:katakan sesuatu kepada orang no 5


11: no 3 ade hubungan ngn sape?


12: bagaimana pula ngn no 4?



13: pesanan kepada orang no 6?


14: kata2 cinta untuk orang no 2?


15: adakah no 7&8 mempunyai persamaan?


16 :berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mngetag anda?

naza

  • simple
  • comel
  • frenly juge
17: perasaan anda semasa menjawab tag ini?
akhirnya..selesai hutang..heeee....:)
18: adakah anda twu si razman sengal?

razman sengal??ouh tak..razman kawan saya bijak pandai..duk US lagi sekarang..

19: gay or less?
pompuan la..

okey2..
dah habis..
thanx semua:)






JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...