Selasa, 29 Jun 2010

rindu nyer....


salam semua...
rindu mm ke????
haha...tape2..klau anda tak rindu..
mm rindu korang semua tau~~:)


sori sebab dah lama tak hupdate..(w/p sebenarnya baru 3 hari kan)
dan dah lama tak blogwalk dengan jayanya kat blog korang...
mm berjalan2 meluaskan pandangan last week..

start from saturday,
mm gerak ke kelantan di awal pagi..
then ahad berjalan2 kat pasar payang k.terengganu plak..
balik dah penat ...
terus tergolek atas katil je malam tu~~

isnin plak,
tak dapat nak online ngan jayanyer sebab kena kongsi lappy ngan my sister~~
sekarang baru leh hupdate blog ni...
waaa...rindu amat la...

ouh cite2 gak kan..
melalut jer plak entry ni..
panjang tak hengat intro mm kali ni...
saje je..mm nk gtau 4 dari 7 BE mm dah selamat jadi metered earning~~
alhamdulillah walaupun tak byk hasilnya kalau banding ngan sis dahlia n darkbatman..
mm still bersyukur~~~

sekrang ade 3 lagi still running~
mintak2 lepas ni ade lagi yer nuffnang:)


JOMLIKE!

3 ♥♥suratcinta♥♥:

Aril Lanang berkata...

sdpnya jalan2..cuti ke

mAsHiMaRo berkata...

@Aril Lanang
huhu..yup..cuti2 pantai timur~~~

ros berkata...

k ros singgah ye..tq sudi singgah..singgahlah selalu..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...