Sabtu, 15 Mei 2010

" tak kenal DAHLIA maka tak cinta versi MASHIMARO pula"

JBC 1

"tak kenal maka tak cinta"
ungkapan tu harus sangat digunakan dalam konteks nih..
ye la..
kalau anda tak kenal sis dahlia ni..
maka anda takkan jatuh cinta dengan blog die yang cantik menarik dan tertarik blog sis memang DABOMB!!

okeyh...tajuk die memang best..
tapi as usual..bila mm yang tulis..die jadi tak berapa nak menarik..

entry ini ditulis untuk join contest yang sis buat..
sekadar mencuba nasib..
dan lagi satu sebab kenapa mm tulis entry nih hari ni....
sebab ini sempena dengan HARI GURU yang disambut esok...

kenapa plak hari guru ngan sis dahlia???
ape kaitannya???
kaitannya..
sis dahlia ni merupakan seorang guru yer kawan2..
guru yang tak pernah jemu menabur bakti kepada anak bangsa..
walaupun kadang-kadang sis pening nak tanda graf kan sis??hehe..jangan marah sis..

sis dahlia ni sangat aktif berblogging..
walaupun sibuk dengan tugas seorang guru..
sis tetap ada masa berblogwalking..
itu satu perkara yang sangat mm respek dengan sis..
dan tak lepas untuk update entry sekali sehari...

dah cite sal sis kan..
sekarang kita kena cite pasal blog sis plak..
baru la kita dapat jatuh cinta dengan blog sis kan??

"bukan kisah bunga dahlia"

hehehe..itu lah nama blog sis dahlia tau..
comel betul..
exactly sis guna nama die yang memang macam nama bunga tu kan??
blog sis sangat simple..
senang untuk diexplore..
senang untuk digeledah..ceh..gaya stalker gile kan??huhu..abaikan~~

blog sis ni..sangat amat berinformatif tau..
so many info kamu leh dapat kat sini..
pendek cite..
lau masuk je blog sis mesti jatuh cinta..
tak caye??
try la masuk..
kalau jatuh cinta..jangan salahkan mm tau~~hahaha...

dah masuk jangan lupa klik nuff yang ade tau..
sebab..nuff memang sangat setia dengan sis punyer belog nih tau~~..
hahahha...kalau blogwalk kat sini..memang takkan pernah bosan tau..
baca jangan tak baca..

dan dalam semua entry yang hebat tu..
mm nak recommend jugak satu entry yang sangat amat mm suka..

have to read..okeyh??

okeylah..dah banyak membebel la..
dah tentu nama blog pun bila mashimaro membebel..
so..let mm end this entry with...

SELAMATA HARI GURU sis dahlia..
semoga kerja murni sis Dahlia sentiasa mendapat keberkatannya..
selamat berjuang dalam mendidik anak bangsa...


JOMLIKE!

1 ♥♥suratcinta♥♥:

DaHLia berkata...

mashimaro, thanks sebab join..
tunggu keputusan petang ni okess...

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...