Jumaat, 14 Mei 2010

hutang tag !!


salam...
hehhe..as i promise..meh nak publish tag2 yang sudah bnyak berhutang...
so..entry bakal panjang..harap maklum..


1st tag dari syifa rosli dan juga aisyah syg~~
Rules:

It's harder than it looks...
Copy to your own notes...
Erase my answers...
Enter yours and tag twenty (20) people...
Use the first letter of your name to answer each of the following questions...
They have to be real...
Nothing made up...
If the person before u had the same first initial, you must use different answers...
You cannot use any words twice...
and 
You can't use your name for the boy / girl name question...




mcm bese thanx hencek google...


1. What is your name : nik
2. A four letter word : nice
3. A boy's name : nazmi
4. A girl's name : nadia
5. An occupation :  nutritionist(amin....)
6. A colour :  navy blue
7. Something you wear : necklace
8. A food : nasi






9. Something found in the bathroom : nail clippers
10. A place : new zealand
11. A reason for being late : naughty (haahaa...bantai)
12. Something u shout : nah!!
13. A movie title : night at the museum
14. Something u drink : neslo
15. A musical group : n sync
16. An animal : naga









17. A street name : nakhoda street~~
18. A type of car : neo!!i like!!

okeyh..dan dengan ini mm lafazkan..
tiada tag untuk sape-sape..
buleyh tak??
hhehehe..
sape rajin sila buat..okey..

*end*


tag 2

dapat daripada cik macy bini yamapi~~


1. go to your photo files, select the 8th photo folder

ok dah select, shaks photo folder -skola dulu-

2. select the 7th & 9th photo from the folder

3.sila cerita tentang gambar...ok..here we go...mari kita tengok..


7th picture




ni gmbar salah seorang bestfren mm..
kawan sekolah rendah ok..
tak2..tadika..7 tahun kitorg bersama..ececee...
nama dia nazmi..
die memang menggediks di sini..
gmbar nih taken waktu kitorang punye reunion arituh~~




8th picture


ni pun minah perasan plak nak enterframe..
nama die ntah..hehehe..
taken waktu reunion juge..
penat2 tunggu orang..
gambar dicandid~~

4. then challenge 8 blogging friends to do the same

Ok, yang nih nak tag la..

1. ijai pak aji naik moto
2. reine yang mm syg..
3. cik YAna~~
4. TTT..hehe
5. Aie..@ darkbatman
6. nanajoe santek..
7. sis dahlia
8. ELLIs si kacak~~


*end*


tag ke 3..


dapat dari cik reine,mr R mi dan cik mashi~~hehe..



 Thanks a lot kepada kamu bertiga yang sudi bagi award ini kat mm yer (^_^).
Bersama2 award ini turut disertakan tag utk dijawab oleh gadis2 cun & jejaka2 tampan. (ami..mm copy tau)

Apa yang bermain di fikiran kowunk? 
cuti dan cuti lagi..ngeh3...

Berikan (3) tiga orang yang kamu sayang. 
keluargaku..
my lovely mr bear~~
sahabatku..(di dunia realiti dan di blog)

Panggilan untuk si dia. 
ouh..berubah2..heheh..ikut mood la..

Hadiah yang diimpikan dari orang teristimewa. 
wah..ni kena suruh mr teddy baca nih~~heheh..
saya nak die buat saya bahagia..n dia dah bagi pun~~ngee...
   
Blog mana yang kowunk suka visit? 
sape datang blog mm..mm suka nak dtang blog dia tau~~ngee..

Taggkan award ini pada (15) blogger yang bertuah. 
kalau nak tukar sikit rule boleh??
mm nak bagi award nih pada sape2 yang lalu lalang kat sini..
n nak award nih~~amik je ok!!!

*end*
habis sudeyh hutang tag ku~~~

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...