Isnin, 31 Mei 2010

contest ungu purple crazy

salam semua...
oleh kerana dah lama tak menghupdate..
pagi buta nih mm nak update versi join contest ungu purple crazy @nazcoco blog..

and kat bawah ni syarat contest..mm juz cuba nasib ni..ntah dterima lagi atau tak..
tapi mintak2 siterima oleh cik purple yang comel ni...
nak tau cik nazzni comel tak??
klik banner bawah ni k..




Syarat-syarat penyertaan:
1. Mempunyai blog dan jadi follower blog ini.
2. Tangkap gambar anda berbaju purple atau gambar anda dengan apa sahaja barang2 kepunyaan anda yang berwarna purple. (gambo tu kalau nak edit boleh je..nak tambah seri kan lagi)
3. Buat sikit cerita pasal barang anda itu atau kat mana anda ketika dalam gambar.
4. Letakkan banner promo contest ini di blog anda dan link kan entry anda ke blog ini dan promote contest ni utk yg lain join eh..(lagi ramai..lagi meriah)

5. Slogan Purle atau ungu adalah warna yang (tidak melebihi 30 patah perkataan)
6. Kalau dah join tinggal kan link blog anda dekat komen eh..
7.Tajuk entry mesti la “Contest UnguPurple Crazy”

dah tau syarat kan???
jom kita masukkan gmbar plak..

terang lagi bersuluh mm pakai baju purple dan shawl purple...
sungguh peminat setia purple nih..heheh...

situasi gambar ni dalam kereta..dikala baru pulang dari berjalan-jalan dan dapat baju purple baru,tapi tade plak gmbarnye..

slogan pula..purple atau ungu adalah warna yang dapat memberikan ketenangan dan kecantikan kepada peminatnya.

*post end*

JOMLIKE!

6 ♥♥suratcinta♥♥:

Nazz@Purple berkata...

Penyertaan diterima!Thanks sudi join;)

orait..orait dah purple tu..=)

mAsHiMaRo berkata...

nazz@purple--> thanx dear~~~heheh:)

aqib berkata...

menang dpt ape mkck? haha
hadiah ape?

mAsHiMaRo berkata...

hahhaa..hadiah???
tatau la pakcik..
mm join jer..cuba nasib~~

TTT berkata...

gdluck mm cyg :)

mAsHiMaRo berkata...

hehehe...
tq cayang~~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...