Isnin, 31 Mei 2010

al kisah~~~

al kisahnya....
assalamualaikum semua..heheh..selamat petang isnin..

emm..setelah 3 hari berjalan2 sekeliling johor..
mmg tak sempat mm mau hupdate belog kan...
tapi semalam sampai2 je umah..gagahkan diri jugak jejak korang balik...
korang yang sngat mm syg...

entry ni dibuat..
alkisahnya nak cite pasal
BILA MASHIMARO MEMBEBEL ni la...
hehe..alkisahnya la kan..

so sekarang..
mm mahu buka cerite..
bukan cerita kedai kopi
tapi cerita belog ini...

alkisahnya..
mm strt blogging dari oktober 2009..
tapi time tu blog saja2 as nak luahkan ape yang terpendam...
tapi kalau ikut yang betul2 aktif(blogwalk+posting+berkawanan)
baru je dalam 3@4 bulan kebelakangan ni..

dah banyak yang tercatat kat belog nih..
segala macam jenis cerite ade..
dari yang mulanya hanya syok sendri cite pasal perihal diri
hinggalah sekarang,
dah start on sharing some info on health and life..
dan juga info2 semasa..

selama beberapa bulan ni..
banyak yang mm dapat dari dunia blogging ni..
antaranya:

1.info2 yang menarik yang mungkin anda tak pernah tahu,tapi orang lain tahu.
2. dapat ramai sangat kawan yang sememangnya begitu sporting dan friendly

pendek kata.
dunia blogging sangat menghiburkan..
anda setuju??

dan seperti ramai blogger mahu..
bila dah pasang nuff mestila nak buffered kan??
dan setelah lama menanti..akhirnya..
mm dapat my 1st buffered..
thanx you NUFFNANG...
and thanx alot untuk semua yang sudi datang dis belog dan klik my nuff..
sayang u ols sangat2...

and here..
mm nak amik kesempatan untuk
TERIMA KASIH kepada.
my sayangs2 dan kekasih2 gelap yang selalu datang sini..
even mm not in home...

jom g umah diorang plak..diorang sangat baik hati..ok!!

jom terjah sayang2 mm..

sangat rajin datang ke blog mm..setiap hari pasti akan kunjung tiba..
and mm tersenarai dalam list blogger aktif yang pernah mieran senaraikan kat blognyer..

sis yg sgt rajin dan sangat sporting..
blog sis pernah dapat smpai 4000 unique visitor sehari..
hebat kan???
dan mm merupakan salah seorang pemenang contest yang sis buat..
iaitu..contest jbc~~

walaupun abg seorang ni sangat lah bz..
sebab blog die sangat famous..
tapi die still dtg melawat blogg mm yang tak seberapa ni..
aie penah review blog mm tau..

heheh...nih my sayangs ni~~hehehe...mm pnggil die nana santek...
die baik tau...blog die penuh info~~

ni pun sayang mm gak...
hehe..sangat frenly orangnyer...
suka sayang2 orang..

emm..yang ni mmg betul2 follower setia mm tau..
hari2 kalau korang tgk shoutmix mm tu..
mesti ada nama krole kan??
hehehe..thanx krole..
seronok kwan ngan krole ni..

ha...yang ni lagi seorang rakan seperjuangan blogger mm...
hehhee...tepuk tangan ramai2 kat die..
sebab die watkan header yang mm tgh guna sekarang tau..
cantek kan??

ni lagi sorang sayang mm..
walaupun jauh terpisah kat oversea sane..
die selalu melawat mm tau..
sayang kamu~~

okeyh..da review dah mereka2..
jangan lupa jenguk mereka tau~~
sayang kamu semua..

ni hadiah dari mm...




JOMLIKE!

10 ♥♥suratcinta♥♥:

.:reine:. berkata...

auwww sweet la MM ni..thnx u dear..cayang2 kamu..jg diri ye..mamam ubat.. ;)

NaNaJoe berkata...

alolo~~
sgt terharu nana dibuatnye~~
thanx mm comey!~~ hehehe~~
thanx a lot~~!~

DaHLia berkata...

hehe..welcome dear...thanks jugak :)
terharuuuuu

mAsHiMaRo berkata...

reine---> huhuu..welkam sayang~~~:)

mAsHiMaRo berkata...

nana--> hehehe..jangan nangis..t da tak santek..

mAsHiMaRo berkata...

sis dahlis--> hehehe...welcome too sis~~~jangan terharu lebih2~hehe:)

TTT berkata...

syg mm tomeeeeeeeey muah4!!
hehe

mAsHiMaRo berkata...

ttt---> hehehe...muah2 jugak untuk ttt!!!

Krole berkata...

wuahhh krole pon ade..wuahhh trharunyeeee...luv u MM...

mAsHiMaRo berkata...

hehe..krole jgn terharu lama2 plak~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...