Rabu, 5 Mei 2010

10 K 4 all of u...

salam semua...
bertemu lagi kita dalam versi...
mm cik kayo..
hahaha...


sila jangan tertipu..
ini bukan skim cepat kaya ape lagi mlm..
ini hanyalah 10 k yang mm rase nak kongsi ngan korang semua...

baik kan mm??hahahah..melalut sungguh...

baik kawan2..
mm tidaklah sekayo pak cik kayo dalam ujang tu..
10 k ini..bukan yang anda nmpak $$$$$$$
tu tau..
tapi 10 tips tentang shabat..

nak tau lebih lanjut..
jom cekitout...


1. kecintaan..---cinta kan tak semestinya untuk kekasih kan??kwn pun kita kena cakap kita cinta mereka juga tau..baru lah rase disayangi dan dihargai....
2.kesetiaan --> setia iaitu..bersama dengan sahabat susah dan senang...
3.kasiih sayang---> of coz la pemting kan..klau kamu tak sayang sahabat kamu..tak mungkin kamu akan kekal dengan die..
4.keberanian---> berani menegur dan ape2 je la kan..tapi yang sepatutnya je la tau...
jangan plak berani cmpur hal peribadi die...
5.keikhlasan..--> emm..mm rasa yang nih tunjang utama persahabatan..andai tak suka..bgatau..
andai ade salah,luahkan.jangan tinggal kawan anda terkontang kanting la..tolong ye kawan2..anda ada hati..kawan anda juga begitu..
jadi sila jaga hati orang lain juga ya...dush2..emo plak..mmg takleh jadi prs lah camni..


alamak...ma dah suh mm bersiap la..
malam ni abah nak belanja dinner kat luar..
jangan jeles ye kawan2..

will be back soon..sila stayback ok!!!
jangan lari jauh2 tau~~

JOMLIKE!

2 ♥♥suratcinta♥♥:

yaya berkata...

erm... sahabat.. i hanya suka org yg betul2 hargai persahabatan.. ade sesetengah tu cepat lupa dgn kwn sndr..

mAsHiMaRo berkata...

yup2..
dat's why kita kena pandai pilih sahabat~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...