Isnin, 14 Disember 2009

T.E.R.I.N.G.I.N


TERINGIN!!!

itulah satu perkataan yang boleh aku type untuk luahkan perasaan....

teringin nak tukar phone baru as my phone skrg da macam nak taknak je function untuk tuan die neh...
function radio nyer smkin lemah...
waaa...itu je la pon yang boleh teman aku dikala kebosanan..
takkan 24 hours nak bukak lappy utk dgr lagu..
@ nak bawak lappy ke mane2...
haish...
tapi tu la...
masih tak berkemampuan lagi...


alangkah gembirenye hidup kalau tetibe ade orang yang baik hati nak bagi hadiah besday kat aku phone baru...
hahaha...sila jangan mimpi..satu hadiah pon tak dapat kot!!!


ok2...sekrang masuk bab sila syukuri nikmat ALLAH bagi ye masitah...
kire orait la tu ade gak phone..
bleyh gak wat kol family n kengkawan...
sila bersyukur ye..
ucap alhamdulillah...
mungkin belum tiba masanya kamu perlu tukar phone..
sedar tahap kemampuan diri okeyh...

itu saje untuk sekarang..

*selamat isnin sume*

p/s:kepada yang membaca...ni just sesi luahan hati...sorry if u get annoyed when read dis...


JOMLIKE!

1 ♥♥suratcinta♥♥:

Wan Pai berkata...

fon ak kena curik 3 mggu yg lalu,masih belum berganti..
jom survey fon..huhu..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...