Khamis, 17 Disember 2009

tahun baru,azam baru???


assalamualaikum dan selmat petang buat kamu semua...
hehhee...okeyh...tetibe datang idea nak merapu di blog for today...
arini nak cite pasal tahun baru...

cam yang semua tau...(klau tak tau..tgk klander kt side bar ye)
esok..bersamaan ngan 1 muharram 1431 hjrah...
bermakna...kite sebagai umat ISLAM akan membuka buku baru for our live....
maknanye...tahun baru untuk kite semua...

bile cakap pasal taun baru..mesti sume orang (hehe....ye ke??) akan cakap pasal azam baru...
haish...tahun baru azam baru....
tapi...yang kite duk tanam2 azam baru nih..
bercambah ke tak??
ade hasil ke tak??

for me...tak sanggup nak letak azam baru banyak2..
just make my life better than b4...
yang dalam2 kategori tuh...banyak kan...
untuk diperbaiki...
tapi just berpegang ngan 1 word..be better..
so..tak kisah la, in what way...
even kalau dapat tambah berat badan aku pun dah kire fulfill la tuh azam tahun baru....

ok...to finish bebelan2 aku nih...
just wanna wish semua yang beragama Islam yang membaca belog ini...
SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU...
SELAMAT BUKA BUKU BARU DAN CANTIKKAN BUKU ANDA(u know what i mean)
semoga di tahun baru..kite dapat menjadi lebih baik dari sebelum ini....
dan lastly....selamat mencapai apa2 azam yang anda tanam...
semoga berhasil....


with love...cik empunyer belog...



JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...