Selasa, 8 Disember 2009

< frens 4 eva >

***salam kabare sume***

semalam...sangat gembire sebab dapat jumpe my old2 fren...
tau knape old2...????coz they are my fren sejak sek rendah....
n ade 2 org yg kwn ak sejak dari tadika (zaman kecomelan terserlah)
so lama kan???hehehe...tp kitorg mmg rapat...
seronok sgt dpat jumpa diorg...

ape yang kitorg wat???simple2 jer...
sampai2 mall,cari tempat mkn..sbbnyer our driver terhormat n co-driver yang serius itu belum makan......jadi kami pun serbu kfc n suddenly,kami yg ladies terpikat mau makan juger(tapi kami makn cheesy wedges n sharing 3 orang okeyh...diet..huhuhu)

sambil borak2 yg cnversationnyer da macam ayam ckp ngan itik sbb...
bila sume da masuk u..then sume ckp pun ade yg paham ade yang tak....
then muncul lagi sorg kwn kami...azizah namanya....
makan2 then gerak ke bowling puler...

bowling yang seronok...
aku cnfirm2 la jadi ratu longkang yang berjaya~~~
hehehe...ape pun sangat sewronok...
kitorg main 2 game...tp jijah maen 1 game jer...
die balik awal sbb dis wednesday die ade final exam...
thanx to jijah coz snggup gak dtg join us..w/p kpala ngah berat pikir exam..
cayang kamu lah!!!!
okey..jom check it out ini gambar yg smpat snap time bowling..


ni 1st snap kami~~~


ni pule 2nd snap taken by shida~~


ok...ni 1s pair...(tp ade pule mamat sibuk di situ)


ini pule pair sayer....nma die shakeel...

ok..mari ke aktiviti ke 2 iaitu..
melawat telok chempedak yang cantik~~~
kat sini..kitorg juz borak2 kosong...
then kami pun balik....
ape yang penting...
mmg sgt amat seronok kluar dengan mereka...
n FRENS 4 EVA kawan2..
sayang korang~~<3<3



JOMLIKE!

2 ♥♥suratcinta♥♥:

Wan Pai berkata...

ak nmpak amir disitu.. :)

nik normasitah bt nik ismail berkata...

hahahaha...yup2...amir distu...
smlm bru ngumpat ko pai...
amir adlh rakan seperjuangan ku sejak tadika~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...