Jumaat, 11 Disember 2009

KaPaL KaWaN ^_^

kapal kawan....
hehehe..sila dibahasa inggeriskan ayat itu...
jadinya ape ye kawan2...
FRIENDSHIP!!!!!

cakap pasal frenship...
emm...da 20 taun da aku idup kat dunia nih...
da jumpa macam2 jenis kawan...
tapi betul ape yang aku dgr orang kata...
nih org kata tau...
kawan ketawa sng nak cari..tapi...
kawan nanges...susah la...

n aku tau..aku juge tak layak digelar kawan yg baik kot...
huhuhu...sedey..i try to be one la...

saje jer ari nih cakap pasal nih..
sbb tadi dating ngan enchik google..
borak2 pasal frenship..
n here u are..ape yang saya dpat time dating tadi..
meh tengok meh...
menarik kot~~~^_^



-maksud yang mendalam-


-dedicate to all my frenz..i luv u all-


-sila translate..SELAMAT BERJAYA!!-

okeyh..itu je yang nak dikongsi...
tulah hasil dating saya ngan enchik google tadi...
lastly,have a great weekend to all of u.....

p/s: post ini ditujukan kepada semua yang pernah dan selalu menjadi kawanku...dari tadika,sk semambu,mrsm mersing,mrsm pc,kmpk n lastly,ukm..thanx a lot 4 ur frenship...may it last forever....

JOMLIKE!

3 ♥♥suratcinta♥♥:

sabariah berkata...

luv u too.. :)

cikNadz berkata...

haha kapal kawan. lol

nik normasitah bt nik ismail berkata...

soba : hehehe;p sweet~~~:-)

nad: heheh..saje mengong sekejap~~~tak dapat la nak join itu contest!!!mood tiada nak karang...ayat pun tunggang langgang suda~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...