Sabtu, 10 Oktober 2009

zaman sekolah yg kurindui~~~~









huhu.....

nilah yang cikgu ak dulu selalu kate..
"bila kamu dah masuk u @ keje nnti..cnfirm u want to go back waktu korg kat sekolah punye...gerenti",tulah kata2 penuh keyakinan dari cikgu aku yang sgt suka nyanyi lagu roti~~hehehe....

n now..mende ni mmg btul2 terjadi...rindu sgt2 zaman2 sekolah yang mmg cam best giler~~~
time ni la bru nak korek album2 lama..cari gambar zamn2 purba(da macam ayat pak kas utk nota2nyer~~)

banyak bnda yang ak bljar time skolah dolu2..yg sgt2 la berguna utk my life skrg~~~as ramai orang penah ckp..

"PENGALAMAN ADALAH GURU YANG BAIK"

antara yang ak rase sape2 yg pernah duk asrama (bukan asmara okeyh) rase berguna:

1. dapat makan nasi kawah~~hahaha..pengalaman weah..bile lagi~~rase nasi kawah owang kawen tu laen tau~~

2. pengalaman morning call...(nih ak rase time kat mersyng jerk...) hehhe..teringat kenangan manusia2 beratur kat depan...sbb2nyer...macam2 ada~~~

3. dpat kenal ngan ramai kawan...time nih..ak da start bljar how to identify kawan yang btul dan yg hnya mau tikam ku dari belakang...adus!!!dush2 utk mereka~~hahaahaha(ayat da mcam objektif lab AM jerk..hahaha)

4. ak rase ak semakin dekat dgan my family..w/p jarak memisahkan kitorg..(jgn slh aggap..kami mmg dekat di hati selalu)...hehee....sbbnyer..time ni la ak belaja nk rndu family beb!!!hahaha..padan muka!!!

okeyh..ak da sgt la mengarut~~~ni gmbar2 ak kat sekolah dulu~~mlngnyer..gmbar mersing xbnyak~~=(


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...