Rabu, 14 Oktober 2009

putus urat perut + PAPADOM terbaek!!!!


bertemu kembali kite dalam acara karut mengarut episod ke 4~~~hehehe...

da 2 hari tak update belog ni kan...hehe...sbbnyer..terlalau kepenatan + kedemaman akibat kessakitan kebelakangan yang dialami akibat memanjat sg.gabai + jatuh sliding baek punyer kat situ~~hehehe...

ok..alkisahnya...ade 2 kisah..hahaha..kisah memutuskan urat perut dua hari berturut2~~(da mcm pntun 2 kerat plak..heheh)

ok..mari kita mulakan ekspedisi cerita pecah urat perut~~

cerita pertama:
suasana:di dalam TIBE...phoneku tetibe vibrate:then adelah msg dri mr S...
"weh,ptg ni ko ade klas ke???",tnya beliau..
hahhaa...dalam otak da paham knape soklan tu ditnya..lalu dengan konfidennyer...
ak pun reply...."ade,suppose abis kul 5...tp ak rase kul 3 da abis da"

selepas kul 3...ak memsg beliau(aduyai..rosak bm aku..;p)
"wuit...nak tggu katne ni???"lalu direply"tggu kat kafe"
sesampai dikafe...aduyai...ak sorg jerk pompuan n another 3 adlah lelaki2 yg bernama...syamito,a.a,n an..hahaha..(sori la..ak tak igt nma pena ko..huhuh)

jadi bermulalah perjalanan kami ke times square..sesunggunhya ak terasa sgt kecik dan comel apbila bersama mereka~~~cuma 1 ayat jerk ak nak ckp kt diorg bertiga~~"korg best!!!!thanks!!!hehehee..."

cerita ke2...:
ok..nih cite arini punyer..segar dari kotak ingatan aku yang sememangnya masih kuat akibat makan kismis minda~~hhehehe:p

harin kami ber3..(k.long,kecikn nisa) pegi menonton PAPADOM!!!!!

huhu..kami ber3 mmg sgt2 la terover extra vaganza avanza excited naj tgk cite ni~~heheh...serius~~ngeh3..
kami pun memulakan langkah ke KLCC utk menonton~~~
dalam wayang..kami ber3 xberenti2 gelak dengan cara paling sopan la kononnya...hehehe..(walhal aku gelak da smpai ngalir air mata kot)

tapi..dalam keseronokan menonton cite ni..sbnarnyer cite ni berjaya juga membuatkan hati aku terusik bila die tnjukkan betape besarnya pengorbanan seorg ayh kepada anaknya..
tetibe terasa homesick dtg dalam diri..
tanpa desedari n diingini..kami ber3 mengalirkan air mata...hehehe..sambil tu...berusaha mengelap air mata ngan jayanya...
sesunggunhya aku bg afdlin 10 bintang untuk cite ni!!!!
sape2 yg belum tgk..sila la tonton yer..
anda takkan menyesal sebab memang berbaloi-baloi la tgk cita ni!!!

PAPADOM + OUTING WIF NISA N K.LONG = TERBAEK lah~~hehee

ok..tu jerk yg mampu ak nak karutkan kan sini~~hehehe..
ingin menyambung tugaasan yang mula menjerit2 sayu memanggil2 namaku diatas meja ku itu~~hehehe...

adios~~salam senyum utk semua...luv u all~~~(gaya artis terkenal jer ak nih)

JOMLIKE!

2 ♥♥suratcinta♥♥:

~:: Izzati ::~ berkata...

nk tegok jugak...
mst PAPADOm best giler...
:D

akuceria berkata...

huhu...wajib tonton!!!!!
papadom terbaek!!!!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...