Selasa, 8 Mac 2011

akademi fantasia 9 kembali | aznil kembali lagi!

salam semua..selamat hari selasa semua…seperti biasa ,sila mulakan hari anda dengan sarapan pagi!
so,seperti yang semua orang tahu kan,semalam (isnin,7 maz 2011) merupakan tarikh pengacara akademi fantasia musim ke9 diumumkan.ramai yang dok tunggu-tunggu hari ni sebab banyak spekulaasi yang datang kan.
tapi seperti ramai yang mahu,Aznil telah kembali ke persada Akademi Fantasia, n uknow what,aku tengok AF sebab aku nak tengok paknil tau!tapi yang musim ni,tatau boleyh tengok tak.
dan untuk pengetahuan korang semua.ini merupakan akademi fantasia yang terakhir akan dijalankan.itulah sebab utama kenapa warga akademi fantasia membawa kembali Aznil hj Nawawi menjadi pengacara untuk musim ini.Bak kata azlin,pengurus saluran astro ria,ia bak sireh pulang ke gagang!
so,harapan daku untuk Pak Nil!semoga berjaya pak nil!u r the best!:) dan untuk semua peserta selamat berjaya!tahun ni sorang je pakai tudung..
dan dengar2 khabar berita blogger akan diundang ke Akademi Fantasia kali ni.nak tahu sapa yang dapat,korang kenalah tungggguuuuuu…hehe..adios!
image
gambar peserta akademi fantasia 9,nk tahu info lanjut sila prgi murai


jangan lupa tengok AF9 ,bermula sabtu,2 April 2011 di saluran 104,astro ria!:)
JOMLIKE!

9 ♥♥suratcinta♥♥:

cacing berkata...

alamak... maknanya ada pengganti aidra la eh??? kena tgk ni.. heee....

http://cacingpanas69.blogspot.com

KinosKoko berkata...

yeayyy..paknil kembali

Eza berkata...

aznil is wayyyy better than AC...huhuhu

Latest entry: Aku basuh kucing dalam washing machine..HAHAHA!

mAsHiMaRo berkata...

@cacing

hehehe...sile tengok!:)

mAsHiMaRo berkata...

@KinosKoko

yes!!!!!af kembali ceria!

mAsHiMaRo berkata...

@Eza

hahaha..so true!

Kuro Syamito berkata...

oh please. academy fuck-tasia.

bite me.

D'Mazz berkata...

yeahh, semangat AF kembali dgn PakNil..mesti tonton!

Matjoe berkata...

follow AF2 jer. mmg best pak nil yg jadi pengacara

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...