Isnin, 28 Februari 2011

oh!blogger

salam semua..selamat hari isnin semua.semoga every each of you kat luar sana akan dapat menempuhi minggu ini dengan baik!

 

sebenarnya entry ini ditaip selepas membaca satu blog yang penuh kontroversi.tapi tayah la sebut nama blog tu kat sini ok.

 

erm,memang aku perasan , dunia blogging sekarang dah tak sama macam mula-mula aku masuk ke alam ni dulu,dan bila macam-macam dah jadi sekarang,aku mula rasa hilang minat untuk meneruskan aktiviti ni.

 

ye lah,sekarang dunia blog dah ade hakim-hakim yang tak bertauliah yang suka untuk menghukum orang,ada pemerhati yang bukan sekadar memerhati tapi juga kadang-kadang tanpa sedar menjadi batu api.

 

ouh entahlah!aku memang tak amik pot dengan benda-benda ni,secara jujur aku memang tak berapa berkembang tentang masalah-masalah dan kontroversi yang melanda dunia blog ni.

 

bagi aku selagi aku berblog dan tidak mengganggu kehidupan orang lain,itu sudah cukup.Jadi harapan aku tiada lah insan yang mengganggu kehidupan aku.ape pun buat blogger di luar sana,tulis dengan bijak,jangan mengganggu kehidupan dan penulisan orang lain.ingat!ape yang korang tulis,bukan untuk tatapan diri anda sorang,once dah korang update ke blog,seluruh pelusuk dunia boleh baca!

 

so BEWARE!cakap sila pandang kiri kanan depan belakang!Aku just nak cakap pada yang pernah terlibat sebagai mangsa dalam kes macam ni!korang bersabar!jangan risau,masih ada yang tahu ape disebalik blog korang,dan masih ada yang boleh menilai betul dan salahnya statement seseorang itu!

 

 

adios!

 

p/s: ini hanya pandangan dari seorang manusia bergelar blogger yang mempunyai harapan,biarlah dunia blogger ini aman dari kontroversi segala!peace!

 

p/s: kalau aku nak berenti blogging ade yang kisah tak??haha..perasan!


JOMLIKE!

10 ♥♥suratcinta♥♥:

a n a s t a s y e a berkata...

Buat apa nak tuding jari kat orang kalau diri sendiri pun masih lagi tak betul. =)

anastasyea's latest post .. Luahan Hati | Anda Berani !

mAsHiMaRo berkata...

@a n a s t a s y e a

hohoh..setuju:)

eykameow berkata...

betul, aku pun rasa tak indah macam dulu...emmm kalau blog tu masuk blog aku mesti aku kena kutuk sebab byk letak gmbar sndiri kt blog HAHAHAHA

mAsHiMaRo berkata...

@eykameow

hohohoho..buat bodoh sudeyh eyka klu ade yang ckp gtu:)

nizamsani berkata...

bukan sekarang aje.
dulu-dulu pun ada.
sama aje.
mungkin sekarang lebih ramai dari dulu.

mAsHiMaRo berkata...

@nizamsani


erm,mungkin betul jugak kan,dulu ade tapi xramai,dats why tak perasan..

topimagine berkata...

huhu.. baru tau dunia blogger pon ade PHD gak ek.. i'm newbie :)

mAsHiMaRo berkata...

@topimagine

huhuhu..biasa lah tu..bila bermain dengan manusia kan:)
rambut sama hitam,hati lain2:)
btw.hepi blogging!:)

kiz berkata...

bukan apa..ada yg sengaja nak menonjolkan diri..anggap diri dah terbaik....

hatisamronkin berkata...

@kiz

nak menonjolkan diri??itu bukan caranya,guna jln yg betul:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...