Jumaat, 12 November 2010

[review] ♥ mummynemo.com ♥


salam semua…
selamat hari selasa…
ouh sori lagi,masa post entry review dah berubah2..
tapi lepas ni insyaallah takkan bertukar lagi..
so,harini giliran kak ellen pula,
nama blog ini,mummynemo.com
ini link nye
jom kita tengok ape yang mm mahu komen..


♥ perkara pertama yang mm suka nak review adelah loading time kan??erm,kalau boleh,akak kurangjkan mana2 widget yang ade dalam blog akak yer,try untuk cepatkan lagi masa loading.
image
♥ header yang menarik sebab colourful,boleh tarik minat orang jugakSmile
image
♥ dari segi followers,BMM completely kalah disini,tengok sis ellen punyer follower.memang gempak!!!tapi di harap sis tak melihat sgt follower untuk melihat taraf blog sis,sbb follower kdg2 follow jer.
image
♥ dari segi penulisan,sis dah ade cara tersendiri,tapi boleyh polish lagi.ramai jugak yang komen kat blog sis kan??kalah lagi BMM…
♥ untuk semua,sis ellen sangat amat rajin blogwalking,so pegi lah join die ye!!!

ok,sis,itu jer yang mm mampu nak komen.sori kalau ade salah bahasa yerSmile
happy blogging sis!!

JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...