Rabu, 10 November 2010

3 sebab blog disukai ramai

salam semua…
lama dah tak bebel pasal dunia blogging kn??
asek duk review blog+syok sendiri cite hal sendiri kn..
so,harini teringin plak nak cite pasal dunia blog nih..
pade blogger2 baru(gaya cam dah lma sgt je)
hope entry ini membantu yerSmile
rasernyer dah ramai blogger yang tulis pasal ni kot,
tapi mm cuba tulis lagi in my own way..
♥ page yang tak serabut ♥
-ini berlaku pada mm sendiri waktu mula-mula mm berblogging,ye la,awal2kn,dalam hati selalu duk cakap “lantak la aku nak letak hape,ni kn blog aku”.dan sebagai resultnyer,letak widget yang pelbagai kat blog tuh,berat nyer blog tuh,tayah ckp la,nk loading punyer susah.huh!annoying plak tu,mana taknya,bukak2 je blog tuh,pecah gegendang telinga terkejut tetibe ade lagu.lagi terkejut bila tiba-tiba ade salji bagai,dalam hati”ni kat malaysia ke??”
♥ blogger yang peramah ♥
-ni pun jadi kat mm,hahaha.zaman ni dah berkurang sedikit sekarang.orang akan rajen pergi blog kite.andai kite rajin pegi blog orang.so,blog ni ibarat rumah kan,jadi,kalau tuan rumah tu ramah,kompom la orang akan sangat suka nak tinggalkan tapak kaki mereka kat situ kan??
♥ gaya penulisan yang tersendiri ♥
-ha,yang nih,pada blogger baru,sila jangan nak copy and paste sebab orang tak suka nak masuk,copy and paste artikel surat khabar masuk page tape,tapi jangan tiru gaya blogger lain,nanti dicaci dihina.bila anda ade gaya penulisan tersendiri,tak susah orang lain nak kenal kamuSmile
so,ini dari perspektif mm la,dan mm sedang cuba mencapai semuanya,tapi mungkin yang ke2 agak susah nak capai sekarang,sebab dah makin malas nak blogwalking.
selamat berblogging semua
“sharing is loving”


JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...