Rabu, 13 Oktober 2010

terkejut??

salam semua...
selamat pagi!!!
hari ni hari rabu!!!
ouh sori...
kepalaku tingtong sedikit hari ni..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


hadui!!!
AWAS:belog ini sudah BERTUKAR!!
sila jangan dapat heart attack disini~~

yer2..
anda berada di belog yang betul 
kalau anda betullah nak masuk 
BILA MASHIMARO MEMBEBEL..
cuma sekarang belog nih dah salin kulit..
al maklumla..
tuan belog nih lahir tahun ular,tu yg suka salin kulit tu..

ha,mari tengok evolusi 
BMM


dulu


♥semalam


♥sekarang

hahahhaha...
tade keje benau minah sorang ni kan??
padahal exam dah dekat!!
bukan nak baca buku...
ouh.ini dikala tak boleh tdo dan membaca ye kawan2:)
+ gabra melampau sebab ade presentation.

okeylah,
motif utama entry kali nih(ade tak rase nak pelempang??)
nak tanya pendapat korang,
ok tak yang kali ni punyer???

ade menu tab kat atas tu kan??
nuffnang:ini untuk tips2 nuffnang + cerite BE hamba
tips: ini untuk tips2 kehidupan.
link: yang ni dalam proses,jadi sape2 yang nak masuk link,sila tinggal link kat komen!!

dah la..penat!!
ADIOS!!

p/s: hamba dapat BE lagi,time kasih kekaseh hati nuffnang ku:)
p/s: korang,sila doa hamba present dengan berjaya:)









JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...